Prefab bouwen met Groothuisbouw?

Terug naar overzicht

Wilt u elementen van uw nieuwe huis prefab bouwen? Dan bent u bij Groothuisbouw Emmeloord aan het juiste adres. Wij bouwen onze huizen niet prefab maar volgens traditionele bouw. Zo zijn onze huizen gepersonaliseerde woningen die voldoen aan uw smaken en wensen. Naast de traditionele bouw maken wij gebruik van geprefabriceerde (prefab) elementen, zoals dakgoten, dakkapellen en schoorstenen. Deze manier van traditionele bouw in combinatie met prefab bouwen komt zowel de snelheid van bouwen als de kwaliteit van onze woningen ten goede.

Prefab bouwen kosten

Bij Groothuisbouw is de combinatie van traditionele bouw en prefab bouwen kosten aantrekkelijk! U hoeft de woning pas bij oplevering te betalen. Dit geeft u maximale zekerheid en hierdoor betaalt u geen bouwrente. Waardoor u veel geld bespaart! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw woningen in relatief korte tijd en volgens strakke planning bouwen. Hierdoor kunnen wij de opleverdatum ‘zwart-op-wit’ garanderen. Zo kunt u rustig de verhuizing plannen. Op onze site kunt u gemakkelijk de totaal prijs berekenen. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent!

Prefab bouwen voordelen

Volgens ons zijn er veel prefab bouwen voordelen wanneer wij dit op onze manier doen. Daarbij gaat het niet zo zeer om de snelheid, maar vooral om de kwaliteit. In onze productiehal wordt gewerkt onder optimale omstandigheden waardoor de elementen een hogere en constantere kwaliteit krijgen. De prefab elementen worden vervolgens schoon, droog en precies op tijd aangeleverd op de bouw. De bouw van uw huis blijft gewoon traditioneel! Doordat wij de elementen in zijn geheel kunnen aanleveren staat de woning nooit langdurig open, waardoor er vrijwel geen regen in de woning komt. Laat u inspireren door ons huizenboek of bezoek onze drie modelwoningen in Emmeloord en ervaar de hoge kwaliteit waarmee wij bouwen. Met Groothuisbouw profiteert u van de prefab bouwen voordelen!

Prefab bouwen nadelen

Bij Groothuisbouw zijn er geen prefab bouwen nadelen. Dit komt doordat wij het huis op traditionele wijze bouwen. Wanneer u uw huis volledig prefab laat bouwen, wordt het vaak een standaard huis waar weinig aan gewijzigd kan worden. Bij Groothuisbouw kunt u uw wensen en smaken doorgeven waardoor de woning gepersonaliseerd wordt. Daarnaast bouwen wij duurzaam, wat tegenwoordig meer betekent dan ‘wat lange tijd mee gaat’. Het hout wordt duurzaam gekapt en de woningen worden standaard gebouwd met een energieprestatienorm die voldoet aan de meeste recente eisen van het bouwbesluit. Hiermee bent u verzekerd van een woning met het energiezuinigste label A++. Bij Groothuisbouw zijn er geen prefab bouwen nadelen!


Huizenboek aanvragen     Direct online samenstellen     Modelwoningen


Groothuisbouw | Titaniumweg 10 | 8304 BR Emmeloord | T. 0527 – 624370 | E. info@groothuisbouw.nl
 

Wij houden u op de hoogte!