Bekijk onze 6 modelwoningen

GL2
Notarisstijl

Meer informatie

Woningtype GL2 in notarisstijl heeft echt charme. Mooi en stijlvol afgewerkt, met een mooie serre en een dubbele veranda. Waarschijnlijk geniet u al van het rondlopen in deze woning, maar het echte genieten begint pas als deze woning op uw eigen kavel staat! Oogt de GL2 notarisstijl voor u wat te klassiek? Dan kunt u deze woning in een geheel nieuw “jasje” steken. Deze woning is namelijk ook uit te voeren in tal van andere stijlen, wat dacht u bijvoorbeeld van Eigentijds & Strak, Modern en Stijlvol, Strak & Robuust? Onze modelwoning geeft vast een goede impressie van de ruimte en mogelijkheden. 

Bekijk hier onze gerealiseerde GL2 woningen ->

Foto's Virtuele tour

GL6
Gemetselde topgevels

Meer informatie

Modelwoning type GL6 is misschien wel de meest verrassende woning van de zes. Aan de buitenkant oogt de woning wellicht wat bescheiden tussen de Notariswoning en de GL2. Maar eenmaal binnen zal uw mond openvallen van verbazing. Dit is de ideale woning voor wat grotere gezinnen. Wat dat betreft is het echt jammer om deze woning voorbij te lopen. Dit kan zo maar uw droomhuis zijn, zeker omdat hij in vele uitvoeringen en stijlen te bouwen is.

Bekijk hier onze gerealiseerde GL6 woningen ->

Foto's

GL3
Notariswoning

Meer informatie

Veel mensen omschrijven het als een plaatje... De Notariswoning. Wat horen wij vaak: 'Pak deze woning maar op en zet hem maar op onze kavel!' Het is ook best indrukwekkend. De woning met sluis en de dubbele garage. De imposante halpartij zorgt op menig gezicht voor een brede glimlach bij het betreden van de woning. En die glimlach wordt steeds groter bij het binnenstappen van de woonkamer en de keuken. De mooie serre met veranda maken de woning ook echt af. Voor een Notariswoning bent u in Emmeloord dus ook aan het juiste adres!

Bekijk hier onze gerealiseerde GL3 woningen ->

Foto's

GH2
Herenhuis

Meer informatie

Met zijn fraaie voordeurpartij, frans balkon en aangebouwde sluis en garage is het Herenhuis in klassieke uitvoering een imposante verschijning om te zien. Eenmaal binnen vloeien de woonkamer, woonkeuken en werkruimte perfect in elkaar over in deze royale woning. De overweldigende ruimte op de 2 verdiepingen maakt het Herenhuis compleet. Is dit uw droomwoning? Dan horen we graag in welke uitvoering we hem voor u mogen bouwen!

Bekijk hier onze gerealiseerde GH2 woningen ->

Foto's

GL5
Modern & Stijlvol

Meer informatie

Met zijn royale schuine dakoverstekken, 53 graden kap en combinatie van donker en licht metselwerk is onze nieuwste modelwoning een echte blikvanger! Het fraaie hoekkozijn, anthra zinken risalieten en dakkapellen geven deze woning een moderne en stijlvolle uitstraling. 

Eenmaal binnen zult u verrast worden door de lichtinval en ruimte die deze woning u biedt. Op de begane grond is voldoende ruimte voor een slaapkamer met badkamer, werkkamer en ruime woonkamer en keuken. De fraaie veranda met lichtkoepel is een echt verlengstuk van de woning. 

Dit maakt deze woning ook uitermate geschikt indien u op zoek bent naar een levensloopbestendige woning. De verdieping biedt ruimte aan 3 ruime slaapkamers, badkamer en op de 2e etage, die u met een vaste trap bereikt, vindt u nog eens twee ruime kamers. Deze woning kan in tal van kleurstellingen worden gebouwd. Ziet u deze woning al op uw kavel verschijnen? Wij denken dat het prachtig wordt!

Bekijk hier onze gerealiseerde GL5 woningen ->

Foto's

GH1
Stadsvilla

Meer informatie

Wanneer u nieuwbouwwijk Emmelhage binnenrijdt valt de woning direct op door het witte keimwerk en de moderne zinken dakkapellen. Eenmaal binnen voelen de meeste mensen zich direct thuis in deze eigentijdse sfeervolle woning. Geeft u toch de voorkeur aan een meer klassieke buitenkant? Ook dat kan! Uitgevoerd in metselwerk heeft deze woning een meer traditionele uitstraling. De keuze is aan u!

Bekijk hier onze gerealiseerde GH1 woningen ->

Foto's

Naast ons bedrijf in Emmeloord hebben wij speciaal voor u 3 modelwoningen gebouwd. In nieuwbouwwijk Emmelhage staan nog eens 3 modelwoningen om te bezichtigen. Tijdens een bezoek aan deze woningen kunt u rustig de ruimte en de sfeer op u laten inwerken. U zult versteld staan van de ruimte en de hoge bouwkwaliteit. Misschien woont u een flink aantal kilometers bij Emmeloord vandaan en vraagt u zich af of het de rit waard is. Ons antwoord daarop is een volmondig 'ja'! Wij weten uit ervaring dat mensen meer dan enthousiast worden als ze zelf in de woning van hun keuze staan. Een afspraak maken is niet nodig.

Openingstijden modelwoningen         

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur                                
Zaterdag: 12.00 - 16.00 uur  

Voor het hele gezin een zinvolle kennismaking

Heeft u kinderen? Dan vindt u het ongetwijfeld belangrijk dat zij ook enthousiast zijn over de woning. Uw kinderen vinden het vast geweldig om de woning te ontdekken. Onze ervaring is namelijk dat wanneer u beneden de ruime hal en de vide op u in laat werken, de kinderen boven al druk bezig zijn met de verdeling van de slaapkamers. Neemt u ook de allerkleinsten mee? Geen probleem. Zij vermaken zich prima dankzij de ruime speelgelegenheid. Ondertussen kunt u onze medewerkers alle vragen stellen die u maar wilt. Wilt u naast uw bezoek aan de modelwoningen een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs, dan kunt u beter van tevoren een afspraak maken. Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag.