Onze modelwoningen

U mist echt iets als u geen kijkje heeft genomen

Bekijk onze 5 modelwoningen

GL2
Notarisstijl

Meer informatie

Woningtype GL2 in notarisstijl heeft echt charme. Misschien minder voor mensen die van strak en modern houden, maar voor een grote categorie mensen is het in dit type woning heerlijk thuiskomen. Mooi en stijlvol afgewerkt, met een mooie serre en een dubbele veranda. Waarschijnlijk geniet u al van het rondlopen in deze woning, maar het echte genieten begint pas als deze woning op uw eigen kavel staat...!

Foto's en video Virtuele tour

GL6
Gemetselde topgevels

Meer informatie

Modelwoning type GL6 is misschien wel de meest verrassende woning van de vijf. Aan de buitenkant oogt de woning wellicht wat bescheiden tussen de Notariswoning en de GL2. Maar eenmaal binnen zal uw mond openvallen van verbazing. Dit is de ideale woning voor wat grotere gezinnen... Wat dat betreft is het echt jammer om deze woning voorbij te lopen. Dit kan zo maar uw droomhuis zijn, zeker omdat hij in vele uitvoeringen en stijlen te bouwen is.

Foto's en video

GL3
Schildkap

Meer informatie

Veel mensen omschrijven het als een plaatje... De Notariswoning. Wat horen wij vaak: 'Pak deze woning maar op en zet hem maar op onze kavel!' Het is ook best indrukwekkend. De woning met sluis en de dubbele garage. De imposante halpartij zorgt op menig gezicht voor een brede glimlach bij het betreden van de woning. En die glimlach wordt steeds groter bij het binnenstappen van de woonkamer en de keuken. De mooie serre met veranda maken de woning ook echt af. Voor een Notariswoning bent u in Emmeloord dus ook aan het juiste adres!

Foto's en video

GH1
Wit keimwerk

Meer informatie

Deze schitterende woning brengt stadse luxe en dorpse ruimte samen en is met recht een echte Stadsvilla te noemen. Wanneer u nieuwbouwwijk Emmel- hage binnenrijdt valt de woning direct op door het witte keimwerk en de moderne zinken dakkapellen. Eenmaal binnen voelen de meeste mensen zich direct thuis in deze eigentijdse sfeervolle woning. Geeft u toch de voorkeur aan een meer klassieke buitenkant? Ook dat kan! Uitgevoerd in metselwerk heeft deze woning een meer traditionele uitstraling. De keuze is aan u!

Foto's en video

GH2
Klassiek schildkap

Meer informatie

Met zijn fraaie voordeurpartij, frans balkon en aangebouwde sluis en garage is het Herenhuis in klassieke uitvoering een imposante verschijning om te zien. Eenmaal binnen vloeien de woonkamer, woonkeuken en werkruimte perfect in elkaar over in deze royale woning. De overweldigende ruimte op de 2 verdiepingen maakt het Herenhuis compleet. Is dit uw droomwoning? Dan horen we graag in welke uitvoering we hem voor u mogen bouwen!

Foto's en video

Let op: van week 24 t/m week 34 wordt onze modelwoning type GL2 gerenoveerd. Het is mogelijk om in deze periode de modelwoning te bezoeken, maar het kan zijn dat er minder daglicht in de woning aanwezig is.

Let op: vrijdag 29 juli a.s. zijn onze modelwoningen vanaf 15.00 uur gesloten. 

Let op: I.v.m. met een technische storing van het slot van onze GH2 is het cijferslot onbruikbaar. U kunt een sleutel ophalen voor uw bezoek aan deze modelwoning bij onze receptie.

Naast ons bedrijf in Emmeloord hebben wij speciaal voor u 3 modelwoningen gebouwd. In nieuwbouwwijk Emmelhage staan nog eens 2 modelwoningen om te bezichtigen. Tijdens een bezoek aan deze woningen kunt u rustig de ruimte en de sfeer op u laten inwerken. U zult versteld staan van de hoge bouwkwaliteit in combinatie met de scherpe prijzen. U begrijpt het, wij zijn al overtuigd van de meerwaarde van onze modelwoningen. Nu u nog. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging. Een afspraak maken is niet nodig.

Openingstijden modelwoningen

ma t/m vr: 8:00 - 17:00 uur
zaterdag: 12:00 - 16:00 uur


De moeite van het bezoeken waard

Misschien woont u een flink aantal kilometers bij Emmeloord vandaan en vraagt u zich af of het de rit waard is. Ons antwoord daarop is een volmondig 'ja'! Wij weten uit ervaring dat mensen meer dan enthousiast worden als ze zelf in de woning van hun keuze staan. 

Voor het hele gezin een zinvolle kennismaking

Heeft u kinderen? Dan vindt u het ongetwijfeld belangrijk dat zij ook enthousiast zijn over de woning. Uw kinderen vinden het vast geweldig om de woning te ontdekken. Onze ervaring is namelijk dat wanneer u beneden de ruime hal en de vide op u in laat werken, de kinderen boven al druk bezig zijn met de verdeling van de slaapkamers. Neemt u ook de allerkleinsten mee? Geen probleem. Zij vermaken zich prima dankzij de ruime speelgelegenheid. Ondertussen kunt u onze medewerkers alle vragen stellen die u maar wilt. Wilt u naast uw bezoek aan de modelwoningen een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs, dan kunt u beter van tevoren een afspraak maken. Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag.