Een Herenhuis bouwen met Groothuisbouw?

Terug naar overzicht

Wilt u straks de trotse eigenaar zijn van een Herenhuis? Dan wilt u graag vooraf weten wat u te wachten staat. Want hoe gaat een Herenhuis bouwen in zijn werk en welke mogelijkheden heeft u zoal? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie alvast voor u op een rijtje gezet.

Het traject van een Herenhuis bouwen begint altijd met eerste kennismaking met Groothuisbouw. Tijdens dit gesprek nemen we onder het genot van een kopje koffie uw wensen voor uw toekomstige woning door. Deze worden vervolgens vertaald in de ontwerptekening. Na uw goedkeuring wordt de bouwvergunning aangevraagd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de papierwinkel, dit nemen wij graag van u over. Hierdoor houdt u genoeg tijd over voor de inrichting en aankleding van uw woning. Nadat we zijn begonnen met uw Herenhuis bouwen gaat het heel snel: binnen 14-16 weken wordt uw woning al opgeleverd!

Welke mogelijkheden zijn er bij een Herenhuis bouwen?

Als u uw Herenhuis door ons laat bouwen kunt u deze volledig laten aanpassen naar uw eigen smaak en wensen. Of u nu gaat voor de moderne of klassieke variant… één ding is zeker: het Herenhuis van Groothuisbouw is altijd een plaatje! Naast de keuze voor modern of klassiek, kunt u ook een Herenhuis bouwen met een schildkap of een gemetselde topgevel. En met bijvoorbeeld een mooie voordeurpartij geeft u uw woning een persoonlijke uitstraling.

U kunt uw Herenhuis bouwen met verschillende afmetingen en indelingen. Het Herenhuis is standaard voorzien van:

    6 slaapkamers
   een grote woonkamer
   een royale woonkeuken
   een zeer ruime hal

Bovendien is het Herenhuis van Groothuisbouw standaard zeer luxe uitgevoerd. Keramische dakpannen, vloerverwarming en luxe glas- en paneeldeuren op de begane grond, dit is allemaal standaard als u uw Herenhuis door ons laat bouwen. In klassieke uitvoering is de standaarduitvoering zelfs nog luxer. Bestel of download ons huizenboek voor een compleet overzicht van de standaarduitrusting.

Wat zijn de kosten van een Herenhuis bouwen?

Natuurlijk wilt u inzicht in de kosten van uw toekomstige woning. De verschillende mogelijkheden en opties bij een Herenhuis bouwen zorgen voor een gevarieerd kostenplaatje. Omdat het belangrijk is dat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent, kunt u via onze website in zeven stappen uw eigen Herenhuis ontwerpen. Met deze ontwerpmodule brengt u ook precies in kaart welke kosten verbonden zijn aan de verschillende opties en uitvoeringen. Zo kunt u bij het samenstellen van uw Herenhuis rekening houden met uw eigen budget, en heeft u bovendien alle kosten vooraf helder in beeld.

Wat zijn de voordelen van een Herenhuis bouwen bij Groothuisbouw?

Als u uw eigen Herenhuis laat bouwen, gaat u een intensieve periode tegemoet. In deze spannende tijd is het vanzelfsprekend dat u graag zakendoet met een bedrijf waar u letterlijk en figuurlijk op kunt bouwen. Bij Groothuisbouw vinden wij het daarom belangrijk dat er sprake is van openheid en vertrouwen. Wij zijn een bouwbedrijf dat alle zorgen wegneemt, openheid biedt over de kosten en voortdurend met u meedenkt. Uw herenhuis bouwen kunt u daarom met een gerust hart aan ons over laten.

Daarom kiest u ervoor om samen met ons een Herenhuis te bouwen:

     Wij bieden een gegarandeerde opleverdatum
√     U hoeft pas bij oplevering te betalen
     Wij bouwen volgens traditionele bouw én foutloos

Wilt u ook een Herenhuis bouwen met Groothuisbouw? Download hier ons huizenboek voor een overzicht van alle mogelijkheden, of ga direct aan de slag met het ontwerp van uw eigen Herenhuis via onze ontwerpmodule! Meer weten? 

  Neem contact met ons op >

Wij houden u op de hoogte!