Kan ik een vrijstaande woning laten bouwen door Groothuisbouw?

Terug naar overzicht

Bent u van plan een kavel te kopen - of bent u misschien al in het bezit van een kavel - en wilt u daarop een vrijstaande woning laten bouwen? Denk dan eens aan de voordelen van een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw. De bouw van een vrijstaande woning verloopt bij Groothuisbouw volgens een perfect gestroomlijnd proces en is bovendien relatief goedkoper dan wanneer u uw vrijstaande woning laat ontwerpen door een architect. Op deze pagina willen wij u graag informeren over de mogelijkheden van een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw.

Vrijstaande woning bouwen jaren 30

Bij een vrijstaande woning bouwen denkt u misschien al snel aan de stijl uit de jaren 30. Zo’n woning in jaren 30 stijl is vaak een royaal huis met een klassieke uitstraling en veel horizontale belijning. Nog belangrijker is de karakteristieke, tijdloze sfeer die de woning uitademt. Groothuisbouw is dé partij om een vrijstaande woning te laten bouwen in deze prachtige stijl. Op onze website kunt u met behulp van de ontwerpmodule precies zien welke mogelijkheden u heeft als u een vrijstaande woning jaren 30 wilt bouwen. Zo ontwerpt u in slechts een paar minuten uw eigen ideale jaren 30 woning!

De kosten van een vrijstaande woning laten bouwen

Met de ontwerpmodule op onze website kunt u niet alleen alle mogelijkheden bekijken, maar ook meteen de exacte kosten van uw vrijstaande woning berekenen. Zo weet u alvast waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u een vast budget voor uw vrijstaande woning in gedachten? Dan ziet u op de website meteen welke vrijstaande woning u voor dat bedrag kunt laten bouwen. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de kosten die een vrijstaande woning laten bouwen met zich meebrengt. Onze ervaring is dat onze opdrachtgevers vaak met 1 gesprek goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden omtrent de bouw van hun droomwoning. 

Vrijstaande woning voor 150.000 euro bouwen?

Soms komen opdrachtgevers bij ons binnen met de vraag of we ook een vrijstaande woning kunnen bouwen voor 150.000 euro. In dat geval moeten we een eenduidig antwoord geven: bij Groothuisbouw bouwen we niet voor 150.000 euro. Met een klein beetje extra budget kunnen we echter een schitterende droomwoning voor u realiseren, waar u jarenlang plezier van heeft. Onze woningen zijn ruim ingedeeld en worden standaard zeer luxe uitgerust. Wij werken alleen met de allerbeste materialen, die we grotendeels zelf in onze fabriek voorbereiden. Wanneer u de prijs per m2 vergelijkt met die van andere bouwbedrijven, zult u zien dat wij de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding in de markt leveren. Bovendien bent u bij Groothuisbouw verzekerd van een prettige en betrouwbare partij om mee samen te werken!

Vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw

Als u een vrijstaande woning laat bouwen gaat u een spannende tijd tegemoet. In zo’n geval wilt u zakendoen met een bedrijf waar u letterlijk en figuurlijk op kunt bouwen. Bij Groothuisbouw nemen wij het liefst zoveel mogelijk zorgen weg. Zo garanderen wij met ons gestroomlijnde bouwproces een snelle – vaste – opleverdatum. Bovendien betaalt u de vrijstaande woning pas bij oplevering. Zo loopt u zo min mogelijk risico en bespaart u duizenden euro’s bouwrente!

De voordelen van Groothuisbouw op een rij:
 Gestroomlijnd bouwproces
✓ Volledig gepersonaliseerde woning
 Vaste – gegarandeerde – opleverdatum
 Betalen bij oplevering

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw?

Kom een kijkje nemen bij onze 5 modelwoningen in Emmeloord. Hier krijgt u een goede indruk van de sfeer en kwaliteit van de vrijstaande woningen die wij bouwen. Neem telefonisch contact met ons op via 0527 – 624370 of mail naar info@groothuisbouw.nl.