Service

Wij staan voor u klaar, óók na oplevering

Wij doen er alles aan om uw woning zo op te leveren dat deze ruimschoots aan alle afgesproken eisen én uw verwachtingen voldoet. Mocht er na oplevering toch nog iets zijn, dan staat ons eigen serviceteam voor u klaar om uw woning 100% te perfectioneren. Na oplevering mag u onder uitgaan van:

  • een onderhoudstermijn van 3 maanden
  • 5 jaar garantie op verborgen gebreken
  • 10 jaar garantie op ernstige gebreken

Ons uiterste best voor u doen gaat bij ons trouwens verder dan het aanbieden van garantietermijnen. Dit bewijzen wij u graag in de praktijk!

10 jaar installatiegarantie
Onze serviceafdeling heeft maar één doel: opdrachtgevers zorgeloos laten genieten van het comfort van een Groothuisbouw woning! Door het afsluiten van een onderhoudscontract bij Groothuisbouw geeft u het beheer en onderhoud van uw installaties volledig uit handen. Alle reparaties aan uw installaties vallen onder de 10 jaar installatiegarantie van Groothuisbouw. Wij vertellen u graag meer over deze service!

Kennisbank
Heeft u een vraag over het onderhoud van uw woning of bent u op zoek naar de handleiding van een van uw installaties? Op deze en andere veel gestelde vragen geven wij u een antwoord in de Groothuisbouw service kennisbank