Een Notariswoning bouwen met Groothuisbouw?

Terug naar overzicht

Droomt u ervan om uw eigen prachtige en karakteristieke Notariswoning te bouwen? Dan bent u bij Groothuisbouw aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van deze stijlvolle woningen bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Laat u overtuigen en ontdek waarom een Notariswoning bouwen met Groothuisbouw zo’n goede keuze is. 

Een moderne Notariswoning bouwen

Een Notariswoning kenmerkt zich in het algemeen door zijn statige en symmetrische uitstraling. De schildkap en de centraal geplaatste voordeur geven deze vrijstaande woning een luxe traditionele uitstraling. Een traditionele Notariswoning van Groothuisbouw voldoet uiteraard aan al deze kenmerken. Daarnaast kan de Notariswoning ook heel modern uitgevoerd worden, bijvoorbeeld door te kiezen voor een combinatie van wit gekeimde gevels en donkergrijze kozijnen.

Of u nu qua stijl een traditionele of moderne Notariswoning laat bouwen door Groothuisbouw, uw moderne Notariswoning is altijd standaard voorzien van vloerverwarming op de gehele begane grond en luxe details zoals hanenkammen en zinken hemelwaterafvoeren. Een moderne Notariswoning bouwen gaat door ons uitgedachte productieproces ook nog eens erg gemakkelijk en snel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Een kleine Notariswoning bouwen

Bij een Notariswoning denkt u misschien meteen aan een grote en erg kostbare woning, maar met Groothuisbouw kunt u ook een kleine Notariswoning bouwen. Met de online ontwerpmodule op onze website stelt u grotendeels zelf uw woning samen. Zo kunt u onder andere aanpassingen aanbrengen in de indeling én afmeting van de woning. Dus ook een kleine Notariswoning bouwen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u de prachtige Notariswoning van Groothuisbouw eens in het echt bekijken? Bezoek dan onze modelwoningen in Emmeloord en laat u inspireren!

Een Notariswoning bouwen; de prijzen en mogelijkheden

Een eigen woning bouwen doet u meestal maar een keer in uw leven. Dan wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is, ook financieel. Bij Groothuisbouw begrijpen we dat en daarom willen we u maximale zekerheid bieden. Met de online ontwerpmodule op onze website kunt u daarom niet alleen uw eigen woning samenstellen, maar krijgt u ook direct inzicht in de bijbehorende prijzen. Dus ook als u een Notariswoning laat bouwen zijn de prijzen vooraf bekend. Maak ook alvast online een ontwerp van de Notariswoning die ú wilt bouwen en ontdek de prijzen en mogelijkheden van Groothuisbouw!

Wij houden u op de hoogte!