Groothuisbouw
  • Groothuisbouw header-image 1

GL2 | T-Kap

Woningtype GL2 in notarisstijl heeft echt charme. Misschien minder voor mensen die van strak en modern houden, maar voor een grote categorie mensen is het in dit type woning heerlijk thuiskomen. Mooi en stijlvol afgewerkt, met een mooie serre en een dubbele veranda. Waarschijnlijk geniet u al van het rondlopen in deze woning, maar het echte genieten begint pas als deze woning op uw eigen kavel staat...!
Impressie

GL6 | P-Kap

Modelwoning type GL6 is misschien wel de meest verrassende woning van de drie. Aan de buitenkant oogt de woning wellicht wat bescheiden tussen de Notariswoning en de GL2. Maar eenmaal binnen zal uw mond openvallen van verbazing. Dit is de ideale woning voor wat grotere gezinnen... Wat dat betreft is het echt jammer om deze woning voorbij te lopen. Dit kan zo maar uw droomhuis zijn, zeker omdat hij in vele uitvoeringen en stijlen te bouwen is.
Impressie

GL3 | Notariswoning

Veel mensen omschrijven het als een plaatje... De Notariswoning. Wat horen wij vaak: 'Pak deze woning maar op en zet hem maar op onze kavel!' Het is ook best indrukwekkend. De woning met sluis en de dubbele garage. De imposante halpartij zorgt op menig gezicht voor een brede glimlach bij het betreden van de woning. En die glimlach wordt steeds groter bij het binnenstappen van de woonkamer en de keuken. De mooie serre met veranda maken de woning ook echt af. Voor een Notariswoning bent u in Emmeloord dus ook aan het juiste adres!
Impressie

Breng een bezoek aan onze modelwoningen

Naast ons bedrijf in Emmeloord hebben wij speciaal voor u 3 modelwoningen gebouwd. Tijdens een bezoek aan deze woningen kunt u rustig de ruimte en de sfeer op u laten inwerken. U zult versteld staan van de hoge bouwkwaliteit in combinatie met de scherpe prijzen. U begrijpt het, wij zijn al overtuigd van de meerwaarde van onze modelwoningen. Nu u nog. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging. De koffie, of natuurlijk een lekkere cappuccino of latte macchiato, staat voor u klaar.

Openingstijden modelwoningen GL2, GL3 en GL6
maandag - vrijdag: 8:00 - 17:00 uur
zaterdag: 12:00 - 16:00 uur

Openingstijden modelwoningen GH1 en GH2
maandag - vrijdag: op afspraak
zaterdag: 12:00 - 16:00 uur

Let op: onze nieuwste modelwoningen type GH1 Stadsvilla en het GH2 Herenhuis zijn geopend, maar kunnen -vooralsnog- doordeweeks alleen op afspraak bezichtigd worden. Voor bezichtiging op zaterdag hoeft u geen afspraak te maken.

De moeite van het bezoeken waard
Misschien woont u een flink aantal kilometers bij Emmeloord vandaan en vraagt u zich af of het de rit waard is. Ons antwoord daarop is een volmondig ‘ja’! Wij weten uit ervaring dat mensen meer dan enthousiast worden als ze zelf in de woning van hun keuze staan. Om het u in elk geval iets makkelijker te maken, kunt u de modelwoningen zes dagen per week bezoeken zonder afspraak. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom.

Voor het hele gezin een zinvolle kennismaking
Heeft u kinderen? Dan vindt u het ongetwijfeld belangrijk dat zij ook enthousiast zijn over de woning. Uw kinderen vinden het vast geweldig om de woning te ontdekken. Onze ervaring is namelijk dat, wanneer u beneden de ruime hal en de vide op u in laat werken, de kinderen boven al druk bezig zijn met de verdeling van de slaapkamers. Neemt u ook de allerkleinsten mee? Geen probleem. Zij vermaken zich prima dankzij de ruime speelgelegenheid.

Ondertussen kunt u onze medewerkers alle vragen stellen die u maar wilt. U heeft echt iets gemist als u in uw zoektocht naar een nieuwe woning geen kijkje heeft genomen in onze modelwoningen. Wilt u naast uw bezoek aan de modelwoningen een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs, dan kunt u beter van tevoren een afspraak maken. Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag.