Kavelaanbod

Hier vindt u een overzicht van verschillende kavels waar wij samen met u kunnen bouwen.

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende kavelplannen waar wij samen met u kunnen bouwen. Uiteraard kunnen wij naast onderstaande kavelplannen op nog véél meer locaties bouwen! Let op: De bemiddeling van de kavels ligt niet bij Groothuisbouw. 

Filters
Leeuwarden, Friesland

Meer informatie

Bent u op zoek naar een mooie compacte kavel of juist een grote kavel waar de tuin zo duurzaam mogelijk ingericht kan worden? Wilt u graag aan het water wonen of juist genieten van de rietoevers? Dat alles in een buurtschap waar niet de auto het straatbeeld bepaalt. Dan kan een vrije kavel in Unia-west iets voor u zijn! Ziet u zichzelf al wonen in het meest duurzame buurtschap van De Zuidlanden?  

Drachten, Friesland

Meer informatie

De gemeente verkoopt aan de Boterbloem acht en aan de Weegbree vier kavels voor particuliere bouw. De ruime kavels zijn geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning. De prijzen van de kavels variëren van € 143.156,92 tot € 225.193,71. De bedragen zijn inclusief btw. Er wordt in Drachten gebouwd aan een aantrekkelijke, kindvriendelijke wijk met groen en water en zo'n 150 woningen. Duurzaamheid, groen, water en ruimte staan hier centraal.

Oudenbosch, Noord-Brabant

Meer informatie

Aan de noordelijke dorpsrand van Oudenbosch worden 18 kavels, gesitueerd langs de Bornhemweg ontwikkeld. De bouwkavels variëren van circa 800 m2 tot circa 1.150 m2 en komen te liggen in een parkachtige setting. Dit openbaar toegankelijk groengebied zal worden voorzien van een grote retentie vijver en wandelpaden. Naar verwachting kan de verkoop in het tweede kwartaal 2023 van start gaan mits het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden.

Almere, Flevoland

Meer informatie

Op dinsdag 9 mei 2023 is de inschrijving voor de loting van 30 nieuwe zelfbouwkavels in veld 17 in Nobelhorst gestart. De kavels liggen in de buurt 'Het Dorpshart' in het nieuwe gebied van Nobelhorst: Het Marktdorp. Tegelijkertijd met deze loting worden er teruggegeven kavels in Nobelhorst geloot. 


De nieuwe zelfbouwkavels liggen in het Dorpshart in Nobelhorst en zijn bedoeld voor de bouw van vrijstaande woningen. In Het Dorpshart woon je rondom het dorpsplein: dé ontmoetingsplek van deze buurt. Het dorpsplein is een heerlijk plein dat wordt omringd door bomen. Op het plein zelf is er ruimte voor bijvoorbeeld een buurttafel met zitjes én een kiosk waar je in de toekomst bijvoorbeeld koffie met iets lekkers kunt halen. Kinderen spelen hier op het gras, terwijl de ouders op het bankje onder de buurtboom even bijpraten. Hier zit je met mooi weer heerlijk samen met de buren voor de deur te kletsen. Verderop in het buurtje is een groene speelplek aan het water.

Zwaanshoek, Noord-Holland

Meer informatie

Heeft u altijd al uw eigen woning willen bouwen? De verkoop van 15 zeer royale bouwkavels midden in het groen is gestart. Net buiten Hoofddorp tussen de Drie Merenweg en Spieringweg liggen de Kavels Boseilanden Zuid aan de Laan van Westerhout in Zwaanshoek. De kavels hebben een oppervlakte van ca. 1990 tot 2690 m2 en zijn bestemd om een vrijstaande woning op te bouwen.


Zwaanshoek bestond aanvankelijk uit lintbebouwing langs de ringdijk rond de Haarlemmermeer. In de jaren zeventig en tachtig van de 20e eeuw is Zwaanshoek uitgebreid met nieuwbouw. Inmiddels is het een fijn woongebied geworden met circa 1.700 inwoners maar is er ook de nodige bedrijvigheid. 

Nijkerk, Gelderland

Meer informatie

Door de verplaatsing van de scouting naar Doornsteeg, is de voormalige locatie aan de Nautenaseweg vrijgekomen voor een nieuwe invulling. De gemeente Nijkerk heeft hiervoor in overleg met omwonenden een aantal uitgangspunten opgesteld en vervolgens op basis daarvan een stedenbouwkundig plan. Dit nieuwe buurtje krijgt een dorpse uitstraling, door de architectuur van de woningen, de situering ervan, de inrichting van de openbare ruimte en het groen, maar ook door details als het gebruik van baksteen en hout als gevelmateriaal en groene hagen als erfscheidingen.

Pijnacker, Zuid-Holland

Meer informatie

Vlak naast het centrum van Pijnacker ontstaat de nieuwe woonwijk Ackerswoude. Het oorspronkelijke glastuinbouwgebied van circa 45 hectare wordt een eigentijdse woonwijk. Ackerswoude kent een gevarieerd aanbod aan woningen, van beneden-boven woningen, rijwoningen, twee-onder-één kappers tot vrijstaande woningen. In totaal bestaat de wijk straks uit circa 1000 woningen. 

Gorredijk, Friesland

Meer informatie

Het plan De Vrieswijck bestaat uit zo’n 95 woningen in verschillende woningtypes: rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Elk woningtype krijgt zijn eigen karakter, maar overal zie je de typische tuindorp-architectuur terug: een vriendelijke uitstraling, oog voor detail, fraaie accenten en omringd door het groen. Een aantal woningen vormen ‘specials’; opvallende gevels die als herkenningspunt in de wijk fungeren.

Rijsbergen, Noord-Brabant

Meer informatie

Wonen op een toplocatie in Rijsbergen? Gaaf! De twaalf exclusieve kavels die Ruimte voor Ruimte in Rijsbergen uitgeeft zijn gelegen aan de rand van het dorp. Vanuit uw voordeur wandelt u zo het landelijk buitengebied in of naar het gezellige dorpscentrum via het directe wandelpad. De ruime perceelafmetingen van circa 700 m² tot circa 1.285 m² bieden u volop gelegenheid vrijwel geheel naar uw eigen wens het huis te bouwen dat u zich altijd al wenste.

Heino, Overijssel

Meer informatie

De nieuwe woningbouwlocatie Molenwijk bevindt zich aan de noordwestkant van de kern Heino. De noordgrens wordt gevormd door een terrein met recreatiewoningen, Landgoed Old Heino. Aan de oostzijde ligt een boerenerf met daarachter bedrijventerrein het Zeegsveld. Aan de zuidzijde van het plangebied ligt de Molenweg met de woonbuurt Kiezebos. Aan de westkant ligt het agrarisch landschap. Het plangebied is ca. 5 hectare groot. De locatie Molenwijk zal aan ongeveer 110 woningen plaats bieden. De woonwijk biedt een gemêleerd programma (goedkoop, midden, duur) en er is ruimte voor CPO-initiatieven (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap).

Hasselt, Overijssel

Meer informatie

Aan de oostzijde van Hasselt ligt de ruime nieuwe woonwijk ‘Om de Weede’. Een gemoedelijke woonomgeving omgeven door landelijk groen, water, weide en vogels. Grenzend aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel. Dichtbij de A28 en op 15 minuten rijafstand van Zwolle, Kampen en Meppel. Wonen in Hasselt Om de Weede is landelijk wonen naast de stad! Fase 1A van Hasselt Om de Weede is nagenoeg voltooid. Tijd om verder te gaan met fase 1B. Ook in dit gebied vind u een grote diversiteit aan type woningen in een groene omgeving. Een fijne plek voor jong en oud.

Sint-Willebrord , Noord-Brabant

Meer informatie

In de luwte van de West-Brabantse steden ligt het gezellige Sint Willebrord. Aan de rand van dit gemoedelijk dorp ontwikkelt Ruimte voor Ruimte het exclusieve plan Kaaistraat met 17 ruim bemeten kavels. Mooi gelegen in het groen en met indrukwekkende afmetingen van maar liefst circa 570 m² tot circa 1.100 m² vindt u hier de gedroomde ruimte en vrijheid om al uw woonwensen uit te laten komen.
Waalwijk, Noord-Brabant

Meer informatie

Aan de Akkerlaan, de Vijverlaan en aan het Postpad liggen in totaal 39 kavels voor de bouw van vrijstaande woningen. U heeft hier de ruimte en vrijheid om uw droomhuis ter verwezenlijken. Kiest u voor een plat dak en gelijkvloers of gaat uw voorkeur uit naar een riante woning met kap? U heeft het zelf voor te zeggen!

Luttelgeest, Flevoland

Meer informatie

In Luttelgeest komen nieuwe kavels beschikbaar vanaf mei 2023. De kavels worden uitgegeven door middel van een loting. In Luttelgeest fase 2 en 3 zijn 18 kavels beschikbaar, 10 voor twee-onder-één-kapwoningen en 8 kavels voor vrijstaande woningen. Daarnaast komen er 2 vrijstaande kavels beschikbaar aan de Kerkstraat in Luttelgeest. Naar verwachting is de grond voor 1 oktober 2023 bouwrijp. Nadat de grond bouwrijp is kan er gestart worden met de bouw van de woningen.

Monster, Zuid-Holland

Meer informatie

Wonen op een toplocatie in Monster? Gaaf! Een werkelijk unieke plek in vele opzichten. Nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige duingebied de mogelijkheid geboden om zelf een droomhuis te bouwen op een kavel. Kies voor een sportief, ontspannen buitenleven in een huis naar eigen ontwerp.

Rouveen, Overijssel

Meer informatie

Wonen op een toplocatie in Rouveen? Gaaf! De nieuwe woonwijk heeft een groen karakter, er zijn wandelmogelijkheden en er is ruimte voor spelen en ontmoeten. De eerste fase ligt tussen de Multifunctionele combischool Rouveen (MCR) en de Oude Rijksweg. Het gaat in fase 1 om een mix van woningtypen, voor verschillende doelgroepen, namelijk 28 vrijstaande huizen, 34 twee-onder-één kappers en 18 rijwoningen De bouwkavels hebben een afmeting tussen 514 en 1.543 m2.