Nieuwbouwwoning bouwen?

Terug naar overzicht

Een nieuwbouwwoning bouwen kan in verschillende stijlen: van traditioneel en klassiek tot strak en modern. Hoe uw nieuwbouwwoning eruit komt te zien hangt van verschillende factoren af. Natuurlijk is uw eigen smaak hierbij van belang, maar ook bouwschriften kunnen van invloed zijn. Wilt u graag inspiratie opdoen? Groothuisbouw helpt u graag!

Nieuwbouwwoning jaren 30 stijl

Een nieuwbouwwoning in jaren 30 stijl is al jarenlang populair onder huizenbouwers. Met name de strakke horizontale lijnen en het zadeldak geven deze woning de traditionele, huiselijke sfeer die veel mensen aanspreekt. Het kan dus goed zijn dat u ook voor úw nieuwbouwwoning aan deze stijl zit te denken. Bij Groothuisbouw helpen we u graag verder om een nieuwbouwwoning in jaren 30 stijl voor u te realiseren. Wij bouwen onze woningen op basis van een aantal vaste woningtypen en enkele van deze woningtypen bevatten kenmerken van de stijl van een jaren 30 woning. Zo heeft onze Notariswoning de symmetrische belijning die zo kenmerkend is voor de jaren 30 stijl en bij onze Stadsvilla kunt u ervoor kiezen om een erker met gemetselde borstwering toe te voegen: ook helemaal jaren 30 stijl! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bouwen van een nieuwbouwwoning in jaren 30 stijl? Neem vrijblijvend contact met ons op; onze adviseurs helpen u graag om úw droomhuis te ontwikkelen.

Nieuwbouwwoning bouwen met Groothuisbouw

Als u al een bouwkavel heeft om uw nieuwbouwwoning op te bouwen dan kan het zijn dat er bepaalde bouwvoorschriften van kracht zijn. Zorg ervoor dat u precies weet wat deze voorschriften inhouden; u wilt achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Informeer ernaar bij de gemeente waarin u de nieuwbouwwoning gaat bouwen, zij kunnen u van alle benodigde informatie voorzien. Als u de bouwvoorschriften en het bestemmingsplan kent, kunt aan de slag met úw droomwoning. Weet u wat u binnen de bouwvoorschriften mag bouwen, maar heeft u nog geen idee in welke stijl u wilt bouwen? Vraag dan het Groothuisbouw huizenboek aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Ons huizenboek staat boordevol informatie en inspiratie voor het bouwen van uw ideale woning! Bent u na het doorbladeren van ons huizenboek nieuwsgierig geworden hoe een Groothuisbouw woning er in het echt uit ziet? Bezoek dan onze modelwoningen in Emmeloord. Hier kunt u de sfeer en ruimte van onze woningen in alle rust op u in laten werken. Wij nodigen u van harte uit!

Nieuwbouwwoning kosten

Als u benieuwd bent wat een Groothuisbouw nieuwbouwwoning gaat kosten, bereken dan direct online de prijs van uw droomwoning. Met onze online rekentool kunt u de nieuwbouwwoning kosten heel nauwkeurig berekenen. Ga hiervoor naar onze website en klik op de knop prijs berekenen. Doorloop de stappen in het programma en stel uw eigen droomhuis samen. De prijzen verschijnen vanzelf in beeld! Zo kunt u heel makkelijk uw eigen huis ontwerpen en tegelijk de bijbehorende kosten berekenen.

Nieuwbouwwoning kosten berekenen >