Uw eigen vrijstaande woning laten bouwen?

Terug naar overzicht

U wilt een prachtige vrijstaande woning laten bouwen die helemaal voldoet aan uw persoonlijke woonwensen… Dan kunt u vast niet wachten tot uw ideale droomwoning helemaal af is. Maar welk bouwbedrijf schakelt u hiervoor in? Wilt u een ontspannen bouwperiode en een prachtig eindresultaat? Kies dan voor Groothuisbouw.

Een vrijstaande woning laten bouwen door Groothuisbouw

Een vrijstaande woning laten bouwen door Groothuisbouw is een verstandige keuze. Wij zijn dé specialist op het gebied van vrijstaande woningbouw. Met ons team bouwen wij vrijstaande woningen door heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dat betekent dat u zelf het woningtype van uw keuze selecteert en vervolgens tot in de puntjes bepaalt in welke maatvoering, uitvoering en kleurstelling u de woning wilt laten bouwen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vrijstaande woning te laten bouwen met een dubbele dakkapel, een garage of een veranda. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag!

Een vrijstaande woning laten bouwen in jaren 30 stijl

Wij bouwen vrijstaande woningen in alle soorten en maten. Of u nu kiest voor een woning met een klassieke uitstraling of juist de voorkeur geeft aan een woning met een moderne look; Wij bouwen graag de woning die bij u past! Ook als u een vrijstaande woning wilt laten bouwen in jaren 30 stijl kunt u bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld onze stadsvilla (woningtype GH1). Deze woning heeft de karakteristieke uitstraling van een jaren 30 woning; zeker wanneer deze gebouwd wordt met traditionele rode bakstenen en een sfeervolle erker. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de bouw van een vrijstaande woning in jaren 30 stijl? Of bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Vraag dan ons gratis huizenboek aan en u heeft een compleet naslagwerk in huis met een overzicht van al onze woningtypen.

De kosten van een vrijstaande woning laten bouwen met Groothuisbouw

Het financiële plaatje is een van de belangrijkste zaken als het gaat om een eigen woning bouwen. Misschien weet u al precies wat u wilt en bent u voornamelijk benieuwd wat de kosten zijn als u de vrijstaande woning van uw dromen wilt laten bouwen. Bij Groothuisbouw zijn wij hier graag transparant over. Op onze website www.groothuisbouw.nl kunt u daarom online uw woning samenstellen en direct zelf de prijs berekenen. Ga naar onze website en klik bovenaan op de knop prijs berekenen. Hier kunt u al onze woningtypen vinden, inclusief de bijbehorende prijzen.

Direct prijs berekenen >