Een vrijstaand huis bouwen met Groothuisbouw?

Terug naar overzicht

Het is een grote droom van velen; een vrijstaand huis bouwen. Wij helpen u graag in het realiseren van deze droom; Groothuisbouw bouwt al meer dan 20 jaar luxe vrijstaande woningen voor een scherpe prijs. Door onze vaste woningtypen en een perfect gestroomlijnde bouwproces gaat de bouw vaak sneller en liggen de bouwkosten  bij ons over het algemeen lager dan wanneer u uw huis laat ontwerpen door een architect. In één gesprek kunnen wij u volledig informeren over de eindeloze mogelijkheden en opties van het laten bouwen van een vrijstaand huis. Groothuisbouw gaat voor duurzaamheid. Al onze woningen zijn standaard voorzien van een energieprestatienorm die voldoet aan de meest recente eisen van het bouwbesluit. Uw huis heeft daardoor het energiezuinigste label A++. Laat uw vrijstaand huis bouwen door Groothuisbouw en profiteer van de vele voordelen!

Vrijstaand huis bouwen prijzen

Zijn de vrijstaand huis bouwen prijzen aantrekkelijk?  Bij ons wel! Op onze site kunt u zelf uw eigen huis samenstellen en de prijs berekenen. Wij bouwen onze woningen volgens een strakke planning waardoor de opleverdatum gegarandeerd is. Zo kunt u uw verhuizing, tapijt, etc. al ruim voor de verhuizing regelen als wij uw vrijstaand huis bouwen. Bovendien hoeft u de woning pas bij oplevering te betalen. U betaalt dus geen bouwrente, waardoor u veel geld kunt besparen! Vraag ons huizenboek aan voor inspiratie. Bij Groothuisbouw Emmeloord zijn de vrijstaand huis bouwen prijzen aantrekkelijk!

Vrijstaand huis bouwen voor €200.000,00

Bij ons kunt u al vrijstaand huis bouwen voor €200.000,00 of minder! Bij Groothuisbouw bouwt u al een vrijstaand huis voor €162.750,00, inclusief 21% BTW. Heeft u een beperkte kavel of zijn uw woonwensen niet zo groot? Dan kan dit zomaar het huis van uw dromen zijn!  Wij hebben in Emmeloord drie modelwoningen staan die u zes dagen per week kunt bezichtigen zonder afspraak. U kunt de huizen van binnen bekijken, u laten inspireren en de sfeer voelen die het huis met zich meebrengt. Het laten bouwen van een nieuwbouwhuis heeft het voordeel  dat u zelf o.a. het type, de afmeting, de indeling en de uitstraling van uw woning kunt bepalen. Door de vele uitvoeringen en opties kunt u uw woningen uw ultieme droomhuis maken. Bij Groothuisbouw laat u een vrijstaand huis bouwen al een huis bouwen voor €200.000,00 of minder!


Huizenboek aanvragen     Direct online samenstellen


Groothuisbouw | Titaniumweg 10 | 8304 BR Emmeloord | T. 0527 – 624370 | E. info@groothuisbouw.nl
 

Wij houden u op de hoogte!