Wat kost een eigen woning bouwen? Dit zijn de prijzen van Groothuisbouw

Terug naar overzicht

Woning bouwen: prijzen per m3 of een vaste prijs

In veel gevallen geeft een aannemer bij een woning bouwen de prijzen per m3. Met de oppervlaktematen van uw toekomstige woning bij de hand kunt u verschillende bouwbedrijven met elkaar vergelijken en zo een indicatie van de totale kosten berekenen. Een indicatie, want als u bij een eigen woning bouwen de prijzen per m3 berekend kan de prijs soms afwijken van wat u uiteindelijk moet betalen. Dit komt dan omdat het van te voren niet duidelijk is wat er allemaal bij deze prijs inbegrepen is en wat er achteraf nog bij opgeteld moet worden. Dit gaat vaak over zaken als belastingen en bouwrente. Bij Groothuisbouw doen we het anders. Wij hanteren vaste prijzen voor onze woningtypen. Dit heeft verschillende voordelen. Zo weet u van te voren precies wat uw eigen huis bouwen gaat kosten en wat u precies voor deze prijs mag verwachten. Wilt u onze prijzen ook nog graag vergelijken met andere aannemers? Dat begrijpen wij volledig. In de prijsberekenmodule op onze website hebben wij daarom naast de totaalprijs van de woning ok de prijs per m3 vermeld. En omdat wij de prijzen van onze huizen overzichtelijk op onze website presenteren, kunt u ook in een oogopslag zien of uw ideale woning binnen uw budget past. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en kunt u direct beginnen met uw woning samenstellen. U merkt het: bij Groothuisbouw houden we van transparantie en duidelijkheid!

Woning bouwen: de prijzen van een villa of herenhuis

Een eigen huis bouwen is een spannend project, waarbij u van te voren zoveel mogelijk zekerheid wilt. Dat begrijpen wij bij Groothuisbouw heel goed, en daarom willen wij u zoveel mogelijk transparantie bieden. Wij kunnen uw woning bouwen volgens prijzen die vooraf inzichtelijk zijn. We leveren de woning heel compleet op, in de technische omschrijving op onze website kunt u per woningtype zien wat inbegrepen is. 
Wilt u een eigen woning bouwen en de prijzen bekijken? Van villa, Notariswoning tot aan ons Herenhuis; alle woningprijzen van Groothuisbouw zijn vooraf inzichtelijk.

Wilt u een eigen woning te bouwen en de prijzen bekijken? Stel uw villa, NotariswoningHerenhuis of een van onze andere woningtypen samen op onze website. U ziet meteen de bijbehorende prijzen in beeld. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Wij helpen u graag om uw ideale woning samen te stellen. U bent van harte welkom op ons kantoor; onze adviseurs zitten voor u klaar!

Woning bouwen prijzen berekenen

Een Groothuisbouw woning bouwen begint met prijzen berekenen op onze website. Hier kunt u in een paar eenvoudige stappen uw eigen woning samenstellen. Door op de knop prijs berekenen te klikken komt u in onze rekenmodule terecht. Als een u een keuze hebt gemaakt uit een van onze woningtypen kunt u vervolgens beginnen met het samenstellen van uw ideale woning. Telkens als u iets aan de woning verandert, verschijnt de bijbehorende prijs in beeld. Onze woningen zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Ontdek alle mogelijkheden en begin direct uw woning te bouwen en prijzen te berekenen!
 

Wij houden u op de hoogte!