Bouwen jullie huizen in heel Nederland?

Terug naar overzicht

Wij krijgen vaak de vraag of we huizen bouwen in heel Nederland. Het antwoord is: ja! Of u nu in noord, midden of zuid Nederland woont: Groothuisbouw kan u overal van dienst zijn als u een eigen huis wilt bouwen.

Een eigen huis bouwen door héél Nederland!

Ons bedrijf is weliswaar gevestigd in Emmeloord, maar dat betekent niet dat wij ook gebonden zijn aan één bepaalde regio. Van Groningen tot Limburg en van de Randstad tot de Achterhoek; een eigen huis bouwen is overal mogelijk met Groothuisbouw. Wij hanteren vaste bouwprijzen die gelden door heel Nederland. Alleen voor het bouwen van een huis op de Waddeneilanden wordt in verband met transport een toeslag gerekend. Dus waar u zich ook bevindt in Nederland: een eigen huis bouwen met Groothuisbouw kan ook bij u!

Een mooi vrijstaand huis bouwen en een plezierige bouwtijd…

Een vrijstaand huis bouwen? Dan kiest u voor Groothuisbouw. Wij hebben inmiddels ruim 25 jaar bouwervaring, waardoor we nagenoeg foutloos en volgens een perfect gestroomlijnd bouwproces bouwen. Bovendien profiteert u bij ons van een vaste – gegarandeerde – opleverdatum. Onze werkwijze zorgt voor grote tevredenheid bij onze opdrachtgevers. Een vrijstaand huis bouwen met Groothuisbouw is daarom een fijne periode waarin u zich volledig kunt richten op de leuke zaken rondom het bouwproces, zoals de inrichting en aankleding van de woning.

Online uw eigen huis bouwen 

Bij Groothuisbouw kunt u online uw eigen huis bouwen. Op onze website kunt u in zeven stappen eenvoudig uw eigen woning samenstellen. Bovendien ziet u direct de prijs van uw ideale vrijstaande woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw budget? Klik op ‘prijs berekenen’ en stel direct makkelijk en snel uw eigen woning samen. Door online uw eigen huis te bouwen, wordt het financiële plaatje een stuk inzichtelijker. U weet immers precies wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en kunt daar volop mee experimenteren!

Uw eigen huis bouwen: de kosten

Een eigen woning bouwen is een spannend project; u wilt immers dat alles goed geregeld wordt. Maar een huis bouwen brengt ook kosten met zich mee. Bij Groothuisbouw vinden we het belangrijk om duidelijk te zijn over de vraag wat een huis bouwen gaat kosten. Daarom staan alle prijzen vermeld op onze website. En doordat u uw woning pas bij oplevering hoeft te betalen, bespaart u bij ons honderden euro’s aan bouwrente. Een huis bouwen met Groothuisbouw is dus niet alleen kiezen voor kwaliteit, maar ook kiezen voor uw portemonnee!