Uw eigen huis ontwerpen?

Terug naar overzicht

Als u een woning gaat bouwen dan wilt u graag zoveel mogelijk bij het project betrokken worden. Sterker nog: waarschijnlijk wilt u uw eigen huis het liefst zélf ontwerpen en indelen! Logisch, vinden we bij Groothuisbouw, want ú bent de toekomstige bewoner. Daarom kunt u bij ons heel eenvoudig online uw eigen huis ontwerpen. Hoe dat werkt? We leggen het u graag uit!

Eigen huis ontwerpen online

Een woning laten bouwen is een spannend en leuk project waar u het liefst vanaf het allereerste begin bij betrokken wordt. Van de fundering tot en met de oplevering; uw toekomstige woning moet precies worden zoals u het wilt. Dat begrijpen wij bij Groothuisbouw als geen ander, daarom kunt u bij ons helemaal zelf bepalen hoe uw vrijstaande woning eruit komt te zien. Op onze website kunt u meteen beginnen om uw eigen huis te ontwerpen: online vanuit uw luie stoel. Zonder ingewikkelde bouwtekeningen stelt u hier in een paar eenvoudige stappen uw eigen woning samen. Via de knop prijs berekenen op onze website komt u terecht in de ontwerpmodule. Hier kunt u de woning van A tot Z zelf samenstellen. Zo bepaalt u niet alleen hoe uw vrijstaande woning er van buiten uit gaat zien, maar kunt u ook wijzigingen aanbrengen in de indeling en afmeting van uw woning. 

Zelf uw eigen huis ontwerpen en bouwen

Als u zelf uw eigen huis wilt ontwerpen en bouwen dan biedt Groothuisbouw u graag die mogelijkheid. Zo kunt u ervoor kiezen om uw woning  casco door ons te laten bouwen. Dit betekent dat de buitenkant van de woning helemaal af is, de binnenkant kunt u vervolgens zelf helemaal afbouwen. Dit kan financieel aantrekkelijk zijn en op die manier heeft u alle vrijheid om de woning nog verder te personaliseren naar uw eigen wensen en smaak. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheid om uw eigen huis te ontwerpen en te bouwen in samenwerking met Groothuisbouw? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee!

Eigen huis ontwerpen kosten

Het is belangrijk om het financiële plaatje van een eigen huis bouwen vooraf goed in kaart te brengen. Bij Groothuisbouw is dat heel makkelijk. Met de ontwerpmodule kunt u namelijk niet alleen uw eigen huis ontwerpen, maar ook de kosten meteen berekenen. Na het samenstellen van uw eigen ideale droomwoning komt de bijbehorende prijs meteen in beeld. Wilt u toch nog iets veranderen aan de woning? Geen probleem, de module voert direct een herberekening uit. Wilt u een eigen huis ontwerpen en de kosten liever persoonlijk met ons bespreken? Maak een afspraak op ons kantoor in Emmeloord. Bijkomend voordeel: door de modelwoningen naast ons kantoor krijgt u meteen een goede indruk van de kwaliteit van onze woningen!

Eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw

Hopelijk hebben wij u kunnen overtuigen van het gemak van een eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw. Mocht dit nog niet het geval zijn, laat u dan overtuigen door de andere voordelen van het bouwen met Groothuisbouw. Kiest u voor ons, dan kiest u namelijk ook voor: 

 Nagenoeg foutloze bouw: met ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van vrijstaande huizen,
   bouwen wij nagenoeg foutloos en volgens een perfect gestroomlijnd bouwproces!
 Een gegarandeerde opleverdatum: de opleverdatum staat vast, zodat u op tijd kunt beginnen     met verhuizen en makkelijk afspraken kunt maken met leveranciers.
 Betalen bij oplevering: hierdoor kunt u flink op bouwrente besparen!
✓ Tevreden opdrachtgevers: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bekijk hier waarom 95% van onze opdrachtgevers tevreden is en een eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw aanbeveelt!