Kan ik een vrijstaande woning laten bouwen onder €200.000?

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning bouwen

Een vrijstaande woning laten bouwen door Groothuisbouw is een goede keuze. Want door ons gestroomlijnde bouwproces maken wij het u niet alleen gemakkelijk, het is financieel ook erg aantrekkelijk. Zo kunnen we bij Groothuisbouw al een vrijstaande woning bouwen vanaf €252.250,00! Deze zogeheten GL1N woning is met zijn 530 m3 standaard uitgerust met onder andere een ruime woonkamer, open keuken en 3 slaapkamers. U kunt deze woning precies aan uw eigen wensen laten aanpassen. Bovendien ziet u met behulp van onze prijsberekenmodule precies welke kosten verbonden zijn aan uw ideale vrijstaande woning. Zo kiest u een woning die niet alleen bij ú past, maar ook bij uw budget.

Vrijstaande woning met garage

Het mooiste aan een vrijstaande woning is natuurlijk de ruimte in en rondom huis. Om optimaal gebruik te kunnen maken van die ruimte is een vrijstaande woning met garage de perfecte keuze. Maar past het ook binnen uw budget? Ga hiervoor naar groothuisbouw.nl/prijsberekenen en ontdek de mogelijkheden! Bent u benieuwd naar een voorbeeld van een vrijstaande woning met garage van Groothuisbouw? Vraag hier ons huizenboek aan voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Vrijstaande woning nieuwbouw

Misschien bent u van plan een bouwkavel te kopen en daarop een vrijstaande nieuwbouw woning te bouwen. Dit brengt veel voordelen met zich mee t.o.v. bestaande bouw. Het bouwen van een nieuwbouw huis biedt immers de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan uw wensen en ideeën. Gaat u voor een klassieke uitstraling of wilt u uw vrijstaande woning heel modern uitvoeren? Bij Groothuisbouw helpen we u graag bij uw keuze. Kiest u voor een vrijstaande nieuwbouw woning, dan heeft u verschillende mogelijkheden, met uiteenlopende bouwkosten. Op basis van uw wensen en budget kiest u de woning die het beste bij u past; u bouwt al een vrijstaande woning vanaf €252.250,00. Een eigen woning bouwen gaat bij ons bovendien heel gemakkelijk. Kies voor de voordelen van een gestroomlijnd bouwproces, een vaste –gegarandeerde– opleverdatum en betaling bij oplevering!