Wat kost een huis bouwen bij Groothuisbouw?

Terug naar overzicht


U bent eruit, u wilt graag een nieuw huis bouwen. Misschien weet u zelfs al dat Groothuisbouw dit voor u mag doen.  Maar wat kost een huis bouwen bij Groothuisbouw en Kunt u dit zelf berekenen? Wij geven u graag een indruk van de kosten en laten u meteen zien hoe u bij ons zelf eenvoudig online de kosten per m3 kunt berekenen!

Kosten huis bouwen

Voordat u het besluit neemt om nieuw te gaan bouwen wilt u de kosten van een huis bouwen eerst helder in beeld hebben. Dit begint bij de kavelprijs. Kavelprijzen kunnen flink verschillen per gemeente en woonwijk. Naast de kavel heeft u natuurlijk te maken met kosten om het huis te bouwen. Deze kosten kunt u bij ons eenvoudig online berekenen met onze prijsberekenmodule. Daarnaast moet u rekeninghouden met een aantal bijkomende kosten, zoals:

  • Leges (verschillen per gemeente)
  • De plaatsing van een keuken
  • Afwerking van de wanden
  • Afwerking van de vloeren
  • Afschilderen van de woning
  • Inrichting van uw woning
  • Tuinaanleg


U kunt de kosten van een huis bouwen dus grotendeels zelf bepalen en beinvloeden. Weten wat de afwerking van wanden en vloeren gaat kosten? Vermenigvuldig dan het aantal vierkante meters van de wand of vloer met de m2 prijs van uw favoriete behang, verf of vloerbedekking; kinderlijk eenvoudig! Voor de hoogte van de leges kunt u bij de gemeente terecht. Overige kosten zoals inrichting, tuinaanleg en keuken zijn geheel afhankelijk van de vraag hoe luxe u het wilt maken.

Kosten huis bouwen per m3

Wilt u de kosten van een huis bouwen per m3 weten? Dat kunt u eenvoudig berekenen met onze online prijsberekeningsmodule. Met deze module stelt u stap voor stap uw eigen droomwoning samen en ziet u meteen wat de door u gekozen opties gaan kosten. U krijgt zowel de totale kosten als de kosten per m3 te zien. Omdat de afmeting van de verschillende woningtypen niet exact gelijk is, is het handig om de kosten van een huis bouwen per m3 helder te hebben. Zo kunt eenvoudig de prijs tussen verschillende woningtypen vergelijken én zien wat de bouw van uw droomwoning kost bij Groothuisbouw in vergelijking met andere bouwbedrijven.
 

Kosten huis bouwen zonder grond

Bent u benieuwd naar de kosten van een huis bouwen zonder grond? Dan biedt onze online rekenmodule het antwoord. Hiermee kunt u zelf de prijs van uw droomwoning berekenen. De keuze voor het woningtype, de kapvorm en het toevoegen van bepaalde opties bepalen de uiteindelijke prijs van uw woning. Dit zijn dus de kosten van een huis bouwen zonder grond. De prijzen van bouwgrond wisselen per bouwlocatie.

Online kosten huis bouwen berekenen

Zoals gezegd kunt u bij Groothuisbouw online de kosten van een huis bouwen berekenen. In 7 eenvoudige stappen berekent u de prijs van uw droomwoning vanuit uw eigen luie stoel. In de online prijsberekeningsmodule zijn voorbeelden van afmetingen en plattegronden opgenomen. Daarnaast beschikt de module over tál van uitbreidingsmogelijkheden en opties. Door het aan- en uitklikken van de verschillende keuzes kunt u gaandeweg uw droomwoning samenstellen en tegelijkertijd afstemmen op uw eigen budget. Bent u enthousiast? Of mist u nog opties in de module? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs om uw wensen nog verder af te stemmen tot uw ultieme droomwoning!

Ook online de kosten van uw huis bouwen berekenen?
 

Ga aan de slag met de prijsberekenmodule! > 

Wij houden u op de hoogte!