De kosten voor het bouwen van een huis berekenen?

Terug naar overzicht

Als u een huis gaat bouwen dan wilt u op financieel gebied precies weten waar u aan toe bent. Bij Groothuisbouw begrijpen we dat volkomen en we willen u daar graag bij helpen. Met onze online rekenmodule kunt u de kosten voor het bouwen van een prefab woning helemaal zelf berekenen. Op deze pagina vindt u een actueel overzicht van de kosten voor het bouwen van een huis met Groothuisbouw.      

Alle kosten voor het bouwen van uw eigen huis

Als u de kosten voor het bouwen van een eigen prefab woning nauwkeurig wilt berekenen dan kunt het beste zoveel mogelijk verschillende kosten meenemen in uw berekening. Want naast de daadwerkelijke bouwkosten van uw huis krijgt u ook te maken met bijkomende kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kavelkosten, kosten voor de leges van de gemeente en afwerking- en inrichtingskosten voor bijvoorbeeld de keuken, vloeren, wandafwerking en een eventuele tuinaanleg. Heeft u deze bijkomende kosten al goed in beeld en wilt u weten wat onze kosten zijn voor het bouwen van uw eigen huis? Lees verder hoe de kosten van het bouwen van een huis met Groothuisbouw heel gemakkelijk kunt berekenen!

Kosten bouwen huis zonder grond

Als u benieuwd bent naar de bouwkosten van een woning dan kan het goed zijn om de prijzen van verschillende bouwbedrijven met elkaar te vergelijken. Om de bouwkosten bij verschillende bouwbedrijven te vergelijken, kunt u het beste kijken naar de kosten van een huis bouwen zónder grond. Wanneer u uitgaat van deze kosten per m3, kunt u makkelijk én nauwkeurig vergelijken wat de kosten zijn van een huis bouwen. Bij Groothuisbouw kunt u zowel de totaalprijs van uw woning berekenen, als de prijs per m3. Wilt u weten of uw ideale vrijstaande woning binnen uw bouwbudget past? Klik op onderstaande knop en bereken direct de kosten voor het bouwen van een huis zonder grond.

Direct mijn prijs berekenen > 

Kosten bouwen huis berekenen    

In bovenstaande tabel ziet u een basis overzicht van de huizenprijzen van Groothuisbouw, waarmee u de kosten voor het bouwen van uw huis kunt berekenen. We maken een onderverdeling in laagbouw, hoogbouw en woningen ontworpen door Bertram Beerbaum en geven daarbij de vanaf prijs én de prijs per m3. Om een goede indicatie te krijgen van de afmeting van de verschillende woningen, kunt u in de middelste kolom het aantal kuub van de woning aflezen. Wilt u een gespecificeerde prijsopgave van een van onze woningen? Op onze website kunt u via de knop prijsberekenen alle prijzen van onze woningen bekijken. Hier kunt u de kosten voor het bouwen van een huis berekenen welke volledig aangepast is aan úw persoonlijke smaak en wensen. Naast de uitvoering kunt u namelijk ook de afmeting, de indeling en opties zoals een dakkapel, een veranda of een berging selecteren. Begin meteen met uw eigen huis ontwerpen!

Kosten bouwen vrijstaand huis

In de prijstabel staan onze kosten voor het bouwen van een vrijstaand huis onderverdeeld in laagbouw, hoogbouw en woningen ontworpen door Bertram Beerbaum. Zo kunt u aan de hand van uw persoonlijke woonwensen én uw bouwbudget een woning laten bouwen die het best bij u past. Bent u benieuwd hoe een vrijstaande woning van Groothuisbouw eruit ziet en of wij ook de woning van úw dromen kunnen bouwen? Bekijk alle woningtypen van Groothuisbouw op onze website. Wilt u liever een persoonlijk gesprek over de kosten van het bouwen van een vrijstaand huis met Groothuisbouw? Bel ons voor het maken van een afspraak; onze adviseurs staan u graag te woord!

  Meteen een afspraak maken >