Terug naar overzicht 27 augustus 2021

Ontdek de prijzen en mogelijkheden van een cataloguswoning!

Wilt u zelf uw ultieme cataloguswoning samenstellen of bent u benieuwd naar de prijzen? Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden en kosten zijn van uw eigen vrijstaande cataloguswoning. Bovendien kunt u meteen online uw droomwoning samenstellen, in jaren 30 stijl of juist modern.

Cataloguswoning prijzen

Veel mensen kiezen voor een cataloguswoning vanwege de aantrekkelijke prijzen. Logisch, want de prijzen van een cataloguswoning liggen over het algemeen lager dan de prijs van een huis dat ontworpen is door een architect. Maar aan wat voor prijzen moet u dan denken? Dit is afhankelijk van tál van keuzes zoals:

Elke afzonderlijke keuze brengt een bepaald kostenplaatje met zich mee. Bij Groothuisbouw werken we daarom niet met een vaste prijslijst, maar met een interactieve online module. Hier kunt u zelf uw ideale cataloguswoning ontwerpen en meteen de bijbehorende prijzen bekijken.

Zelf uw cataloguswoning samenstellen

Bij Groothuisbouw kunt u helemaal zelf uw cataloguswoning samenstellen. Het beeld van een standaardwoning uit een boekje waar u niets aan kunt veranderen is hierdoor voorgoed verleden tijd. Bij Groothuisbouw combineren we juist het goede van twee werelden. U profiteert van het gemak en de scherpe prijzen van een cataloguswoning en kunt u de woning zó samenstellen dat deze volledig voldoet aan uw unieke wensen. Dit doet u heel eenvoudig via onze online module. Hiermee kunt u meteen de prijs van uw woning berekenen. Bestel ook ons huizenboek of bezoek onze modelwoningen om u alvast te oriënteren. Wilt u uw droomwoning liever direct samen met een van onze adviseurs bespreken of wilt u uw plannen echt concreet gaan maken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Cataloguswoning prijs vrijstaand

Wij bouwen alleen vrijstaande cataloguswoningen. U heeft keuze uit tál van schitterende cataloguswoning-ontwerpen die u volledig naar eigen wens kunt aanpassen. Kiest u voor een vrijstaande cataloguswoning van Groothuisbouw, dan profiteert u bovendien van diverse voordelen. Omdat wij elk woningtype (in de basis) al meermaals hebben gebouwd, kunnen wij onze vrijstaande cataloguswoningen vrijwel foutloos bouwen. Bovendien duurt de bouw een stuk korter dan bij reguliere bouw.  Maar eerlijk is eerlijk: de lage prijzen van cataloguswoningen blijven voor veel mensen het belangrijkste voordeel. Dankzij catalogusbouw komt die schitterende vrijstaande villa wellicht ook voor u binnen handbereik!

Cataloguswoning modern of jaren 30?

Bent u op zoek naar een specifieke stijl cataloguswoning zoals een moderne woning of juist een woning in jaren 30 stijl? Groothuisbouw maakt het allemaal mogelijk. Wat dacht u van de moderne cataloguswoning type GH1 of de cataloguswoning type GL2 voor een echte jaren 30 uitstraling? Ga snel naar onze online ontwerpmodule of vraag ons huizenboek aan om kennis te maken met onze verschillende typen cataloguswoningen.

Wilt u onze modelwoningen in Emmeloord komen bezichtigen?

Bezoek onze modelwoningen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.