Hoe kan ik een huis ontwerpen bij Groothuisbouw?

Terug naar overzicht

Uw eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw; hoe werkt dat precies? Uw eigen huis ontwerpen is bij ons heel eenvoudig. Wij hebben alvast een heleboel werk voor u gedaan! Het enige dat u hoeft te doen is uw ideale droomhuis samenstellen…

Uw huis ontwerpen online op onze website

Uw eigen huis ontwerpen? Dat kan online op onze website! Met de ontwerpmodule op onze website kunt u thuis vanuit uw luie stoel uw eigen woning samenstellen. Wij hebben een aantal vaste woningtypen die u helemaal naar uw persoonlijke woonwensen kunt aanpassen. U kiest eerst een woningtype uit. Vervolgens leggen wij u telkens een aantal opties voor, zodat uw ideale woning vanzelf vorm krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende uitvoeringen, maar ook de indeling en afmeting van de woning bepaalt u zelf. Op deze manier creëert u stap voor stap uw eigen droomwoning: helemaal naar uw persoonlijke wensen uitgevoerd. Kortom: uw eigen huis ontwerpen is online heel gemakkelijk!

Uw huis ontwerpen van de buitenkant

Uw ideale huis ontwerpen begint bij de buitenkant.  De buitenkant van de woning bepaalt welke sfeer de woning uitstraalt. En die sfeer is vaak tot binnen te proeven! Onze woningtypen zijn daarom allemaal op verschillende manieren uit te voeren. Om u een beter beeld te geven van hoe verschillend u hetzelfde huis kunt ontwerpen aan de buitenkant volgen hieronder twee voorbeelden.
 

  • Woningtype GH1 kunt u aan de buitenkant met metselwerk laten uitvoeren, maar er is ook een uitvoering in wit keimwerk. Optie 1 geeft de Stadsvilla een traditionele, meer klassieke sfeer en optie 2 geeft de woning een moderne uitstraling. Waar gaat uw voorkeur naar uit? 
  • Woningtype GL3, onze Notariswoning, kan zowel uitgevoerd worden met een schildkap als met gemetselde topgevels. Met een schildkap krijgt dit woningtype een traditionele, landelijk charme. Kiest u voor gemetselde topgevels dan ziet de woning er moderner uit en profiteert u tegelijk van extra ruimte op de verdieping. Aan u de keuze! 

Huis ontwerpen: kosten berekenen

Wilt u uw eigen huis ontwerpen en de kosten berekenen? Dit kan heel gemakkelijk op onze website. Doorloop de online rekenmodule en bekijk direct of de woning van úw dromen binnen uw budget past. De rekentool geeft direct een prijsopgave bij elke woning. Zo kunt u spelen met de verschillende uitvoeringen en opties en meteen zien wat dit met de prijs doet. Uw huis ontwerpen en meteen kosten berekenen was nog nooit zo makkelijk! Begin hier direct online met úw woning bouwen en prijzen te berekenen.

Huis ontwerpen: tips van Groothuisbouw

Een huis ontwerpen is een prachtige uitdaging, maar we kunnen ons voorstellen dat u het ook best spannend vindt. Want hoe ontwerpt u een woning die helemaal bij ú en uw persoonlijke woonwensen past? Wilt u bij het huis ontwerpen tips van Groothuisbouw ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; onze adviseurs helpen u graag. Wij verzekeren u: uw huis ontwerpen met tips van Groothuisbouw wordt zeker een succes!


 Direct mijn eigen huis ontwerpen >   Meteen een afspraak maken >