Groothuisbouw klachten

Als u overweegt om door ons een woning te laten bouwen, dan heeft u ongetwijfeld wel eens online gezocht op ‘Groothuisbouw klachten’. U wilt immers graag weten of er Groothuisbouw klachten zijn, hoe we daarmee omgaan en wat andere opdrachtgevers van onze service vinden. Daarom geven wij u graag inzicht in de ervaringen van anderen. 

Groothuisbouw klachten en ervaringen

Als we het hebben over de Groothuisbouw klachten en ervaringen, dan kunnen we stellen dat onze opdrachtgevers zeer tevreden zijn. Uit de reviews wordt duidelijk dat Groothuisbouw een zeer hoog rapportcijfer scoort en dat nagenoeg al onze opdrachtgevers ons zouden aanbevelen aan andere toekomstige huizenbouwers. Benieuwd naar de reviews? Klik dan hier.

Kortom: De opdrachtgevers die voor ons gekozen hebben zijn zeer tevreden over hun woning en het bouwen met Groothuisbouw!

Groothuisbouw klachten voorkomen

Een eigen huis bouwen is een intensief en spannend traject. We beseffen bij Groothuisbouw dat klachten nooit geheel voorkomen kunnen worden, maar we proberen ze wel zoveel mogelijk te beperken. Dat begint bij ons met een gestroomlijnd bouwproces volgens een strakke planning. Zo bouwen wij al 30 jaar woningen volgens de traditionele bouwmethode. Deze bouwmethode resulteert in woningen met een degelijke, solide fundering, een stabiele constructie en een lange levensduur. Daarnaast garanderen wij ook een korte bouwtijd. Want dankzij onze strakke planning én het gebruik van geprefabriceerde elementen zijn onze woningen al in 12-14 weken klaar voor oplevering. De combinatie van een uitgedacht proces, een vlotte bouwperiode en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat zorgt ervoor dat Groothuisbouw het ontstaan van klachten grotendeels kan voorkomen. Zoals u kunt zien wijst de onafhankelijke enquête door klantenvertellen.nl uit dat de ervaringen van onze opdrachtgevers zeer positief zijn. Daar zijn wij erg blij mee en we doen er alles aan om dat zo te houden!

Groothuisbouw klachten afhandeling

Hoewel we er bij Groothuisbouw alles aan doen om klachten te voorkomen, kan er onverhoopt ook bij ons iets misgaan. Daarom vindt Groothuisbouw klachten afhandeling nét zo belangrijk. Er zijn woningen die we opleveren zonder opleverpunten, maar de meeste woningen die we opleveren hebben een of meer opleverpunten. Daarbij kunt u denken aan een klemmende deur of een kras op een ruit. Het is zelfs eens keer voorgekomen dat we per ongeluk een verkeerde trap in een woning geplaatst hebben. Uiteraard hebben we dit zo snel mogelijk verholpen. Binnen twee weken zat er een nieuwe trap in de betreffende woning. Bij Groothuisbouw zijn we graag realistisch: hoe uitgedacht ons proces ook is en hoe ervaren we ook zijn; het bouwen van een woning blijft een omvangrijk traject. We kunnen u dan ook niet beloven dat we uw droomwoning bouwen zonder opleverpunten. We kunnen u WEL beloven dat we er alles aan zullen doen om eventueel ontstane klachten of opleverpunten zo goed en snel mogelijk af te handelen. Dat noemen wij Groothuisbouw klachten afhandeling pur sang!

Wilt u een nieuwe woning bouwen en bent u overtuigd van de ervaringen van andere opdrachtgevers? Ga dan aan de slag met onze online ontwerpmodule en ontwerp uw eigen woning!
                                           
Direct uw woning ontwerpen >

Heeft dit artikel uw vraag beantwoord?

Ja
Nee

Gerelateerde vragen

Groothuisbouw klachten

Als u overweegt om door ons een woning te laten bouwen, dan heeft u ongetwijfeld wel eens online gezocht op ‘Groothuisbouw klachten’. U wilt immers graag weten of er Groothuisbouw klachten zijn, hoe we daarmee omgaan en wat andere opdrachtgevers van onze service vinden. Daarom geven wij u graag inzicht in de ervaringen van anderen.  Lees meer

Waar zijn de keuken en meubels uit de modelwoningen te koop?

Benieuwd waar de keukens en meubels uit onze modelwoningen te koop zijn? Wij vertellen u hier graag meer over! Lees meer

Waar vind ik een bouwkavel om een huis op te bouwen en waar moet ik op letten?

De meeste bouwkavels worden via de gemeente aangeboden. Op de website van uw gemeente vindt u meestal alle lopende bouwprojecten én kunt u geregeld informatie vinden over de bouwkavels die in de toekomst beschikbaar komen. Maar als u eenmaal een kavel gekocht hebt, wat dan? Groothuisbouw helpt u graag verder op weg. Lees meer