Terug naar overzicht 25 juni 2020

"We genieten er elke dag van, het is een heerlijk huis!"

Inmiddels is onze 'kangoeroewoning' met drie generaties gevuld en is er voldoende ruimte en privacy voor iedereen. We hebben de afgelopen maanden flink geklust, maar het is een echte 'droomwoning' geworden. We genieten er elke dag van, het is een heerlijk huis! 

Bedankt voor jullie begeleiding in het voortraject en tijdens de bouw. We hebben de samenwerking met jullie als zeer prettig ervaren!

Fam. Van der Aa

Bekijk hier ons woningtype GL7 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.