Terug naar overzicht 23 oktober 2023

"Je merkt meteen dat dit team mooi op elkaar is ingespeeld in alle facetten."

In oktober 2022 was onze eerste officiële ontmoeting in Emmeloord. We waren al veel vaker in Emmeloord bij de kijkwoningen geweest maar nu met een optie voor een bouwkavel op zak. Het warme ontvangst van de dames van de receptie maar zeker ook de aandacht voor onze Zoef ( ons hondje ) was heel leuk te noemen. Zoef was meteen bekend binnen Groothuisbouw. Zelfs op het digitale welkomstbord stond haar naam vermeld. Als wij nu bellen naar Groothuisbouw worden we aangesproken met o ja, de baasjes van Zoef. 

Remco was benoemd tot onze verkoopadviseur. Remco is gezellig, heeft een aanstekelijke lach maar, zeker ook zijn vakbekwaamheid maakte hem voor ons meteen als een vertrouwd persoon. Samen met hem hebben we al onze wensen, ideeën en gedachten samen kunnen gieten tot onze mooie GL4 in notarisstijl. Blij mee. 

Joost Boerman was onze kopersbegeleider in het puntjes op de i gesprek. Zijn ervaring, nuchterheid maar ook met zijn inbeeldend en praktisch denkend vermogen bracht hij met ons onze woning tot in de kleinste puntjes in perfectie.

Onze projectleider is Rob Verhoeven. In onze eerste ontmoeting beantwoordde hij al onze vragen, bij het uitzetten van het bouwvlak gaf hij ons meteen het vertrouwen dat we een hele mooie tijd tegemoet zouden gaan. Dat kunnen we nu beamen. Wij genieten nu nog iedere dag van de bouw van onze mooie woning. 

Leon was als grondwerker op onze kavel aanwezig om het bouwvlak netjes uit te graven. Hij deed dit met zoveel souplesse dat het net leek of hij een computerspelletje aan spelen was. Hij had echt controle over zijn graafmachine en wist precies wat hij en hoe hij iets moest doen. 

Op 12 juli rond 6.00 uur was het dan zover. De grote vrachtwagens kwamen volgens schema aanrijden met daarop onze fundering, vloerplaten en wanden voor de onderverdieping. Het team van Armand had de taak om onze fundering, kanaalplaten, de riolering, de hemelwater afvoer en de wanden zo te stellen zodat deze op de centimeter nauwkeurig in ons bouwvlak in elkaar zouden passen. Dat is zeker gelukt. 

Een week later was het de beurt aan het team van Oscar. Dit is een team wat je heel graag op je bouwkavel wilt hebben. Het team bestaande uit: Resul, Nico, Jacob, Mike en Oscar zelf, weten precies wat ze te doen staat. Je merkt meteen dat dit team mooi op elkaar is ingespeeld in alle facetten. Of het nu gaat om het plaatsen en stellen van wanden, een verdiepingsvloer of, het aftimmeren van de schuine wanden en plafond op de bovenverdieping. Maar ook het dicht leggen van ons dak met dakplaten, plaatsen van onze schoorstenen met daarbij meteen denkend aan hun eigen veiligheid is voor deze mannen niets te veel. Grote bewondering voor deze vakmannen. 

Zo zie je, Als je je droomhuis laat bouwen bij Groothuisbouw er heel veel vakmensen aan te pas komen totdat je uiteindelijk mag gaan genieten van je mooie woning. En, we zijn nu nog maar halverwege. 

Daarbij weten we ook zeker, als je de vakmensen van Groothuisbouw gaat bedanken dat je iemand gaat vergeten. Sommige vaklieden waren maar één dag bij ons op de bouw en andere vijf. Sommige hebben we alleen telefonisch gesproken en andere weer gezien in de werkplaats in Emmeloord. Weet, wij waarderen iedereen die aan onze woning heeft gewerkt of, komt werken enorm. Voor ons gebeurt er zoveel in een hele korte tijd dat als je met je ogen knippert er al weer iets is gebeurt of gemaakt . Voor de mensen die werken bij of voor Groothuisbouw is dit normaal, maar voor ons is dit heel bijzonder. 

Tot nu toe dank je wel allemaal, wij gaan de komende weken weer genieten van alles wat er nog te gebeuren staat op en rondom de bouw van onze woning. 

Harold en Mayke, Boekel  

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken."