Terug naar overzicht 15 november 2023

“Inmiddels hebben wij ruim één jaar de sleutel en genieten wij volop van onze GL7!”

Na een tijdje fantaseren over het laten bouwen van een nieuw huis, kwam daar een e-mail van de vastgoedmakelaar met het kavel aanbod. Wat een unieke kans! Een kavel van 2410m2 op een hele mooie locatie in Rockanje. Al snel wisten wij dat wij wilde gaan bouwen met Groothuisbouw. Wij wilde graag een woning met daaraan vast een garage, onze keuze viel direct op de GL7.

Onze verkoopadviseur was Robbin Willemsen. Tijdens onze eerste ontmoeting beantwoordde hij al onze vragen. Vooraf heeft hij gekeken naar het kavelpaspoort en het bestemmingsplan. Hierdoor konden wij direct kijken of onze wensen ook mogelijk/ toegestaan waren bij de gemeente. Ook dacht hij met ons mee en wisselde we ideeën en gedachten uit. Na deze eerste ontmoeting hadden we regelmatig contact, dit verliep altijd heel soepel, prettig en snel. Echt een top verkoopadviseur! 

Wel was het voor ons moeilijk voor te stellen hoe onze woning eruit zou komen te zien aangezien er geen modelwoning is van de GL7. Het was dan ook een extra mooie ervaring om na de 2e opbouw dag op de boven verdieping te lopen van onze woning. Zie ook ons Instagram account @gl7carteblanchesubliemkavel8.

Wij zijn tijdens de bouw veel aanwezig geweest. Wat een topteam, met een grote nadruk op de mannen uit Urk! Wat een harde, gezellige werkers. Er zijn natuurlijk altijd opleverpunten, maar die worden netjes opgelost. Inmiddels hebben wij ruim één jaar de sleutel en genieten wij volop van onze GL7! 

Wij hopen nog lang in dit prachtige huis op deze fantastische plek te blijven wonen, maar als wij wellicht ooit een nieuw huis laten bouwen, dan is er wat ons betreft geen twijfel welke aannemer het zal gaan worden 😉.  

Als tip: Zorg ervoor dat de aanvraag voor water en elektra op tijd word ingediend. De wachttijden voor de nutsvoorziening zijn erg lang.

Familie Haegens


Lees ook onze andere reviews

"Je merkt meteen dat dit team mooi op elkaar is ingespeeld in alle facetten."

“Je merkt meteen dat dit team mooi op elkaar is ingespeeld in alle facetten. Of het nu gaat om het plaatsen en stellen van wanden, een verdiepingsvloer of, het aftimmeren van de schuine wanden en plafond op de bovenverdieping. Maar ook het dicht leggen van ons dak met dakplaten, plaatsen van onze schoorstenen met daarbij meteen denkend aan hun eigen veiligheid is voor deze mannen niets te veel." 

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken."