Terug naar overzicht 2 februari 2021

"Inmiddels wonen we alweer zeven maanden in onze tweede Groothuisbouw woning"

“Ongeveer 17 jaar geleden kwamen we voor het eerst in aanraking met Groothuisbouw. We zagen een advertentie in een woonblad en waren meteen gecharmeerd van de bouwstijl en het bedrijf zelf. We hebben toen een GL2 woning laten bouwen met een rieten kap, maar toen onze jongens het huis uit gingen werd deze woning ons echt te groot.

Toen we hadden besloten om een nieuwe woning te laten bouwen, zijn we opnieuw naar Emmeloord gereden. We werden net zo goed ontvangen als de eerste ontmoeting jaren geleden. Dat gaf meteen een vertrouwd gevoel: hier zitten we goed.

Inmiddels wonen we alweer zeven maanden in onze tweede Groothuisbouw woning. Een beter compliment kunnen we dus niet geven. De professionele begeleiding heeft ervoor gezorgd dat we nu een hele fijne woning hebben met een slaap- en badkamer op de begane grond, zodat we er hopelijk nog jaren van mogen genieten. Ook nu weer was het van begin tot eind top geregeld: van de ontvangst en de tussentijdse begeleiding tot en met de oplevering en de service achteraf. Bij elk huis dat we hebben laten bouwen zijn er natuurlijk opleverpunten, maar het gaat er bij ons vooral om hoe dat werd opgelost en dat ging bij Groothuisbouw uiterst professioneel. Als we nog eens een woning gaan bouwen, zouden we het meteen weer met Groothuisbouw doen!”  

Leonne, Den Dungen

Wilt u ook wonen in een GL7 met slaap- en badkamer op de begane grond?

Ontwerp hier uw eigen GL7 >

Lees ook onze andere reviews

"Elk detail van klein tot groot werd besproken."

Ons avontuur startte begin 2019. Wij hebben destijds de showhuizen bezocht op het terrein van Groothuisbouw. Wij hadden direct een klik met Remco P. en om heel eerlijk te zijn vonden wij ook dat Groothuisbouw de Notariswoning het mooiste bouwt.