Terug naar overzicht 2 februari 2021

"Inmiddels wonen we alweer zeven maanden in onze tweede Groothuisbouw woning"

“Ongeveer 17 jaar geleden kwamen we voor het eerst in aanraking met Groothuisbouw. We zagen een advertentie in een woonblad en waren meteen gecharmeerd van de bouwstijl en het bedrijf zelf. We hebben toen een GL2 woning laten bouwen met een rieten kap, maar toen onze jongens het huis uit gingen werd deze woning ons echt te groot.

Toen we hadden besloten om een nieuwe woning te laten bouwen, zijn we opnieuw naar Emmeloord gereden. We werden net zo goed ontvangen als de eerste ontmoeting jaren geleden. Dat gaf meteen een vertrouwd gevoel: hier zitten we goed.

Inmiddels wonen we alweer zeven maanden in onze tweede Groothuisbouw woning. Een beter compliment kunnen we dus niet geven. De professionele begeleiding heeft ervoor gezorgd dat we nu een hele fijne woning hebben met een slaap- en badkamer op de begane grond, zodat we er hopelijk nog jaren van mogen genieten. Ook nu weer was het van begin tot eind top geregeld: van de ontvangst en de tussentijdse begeleiding tot en met de oplevering en de service achteraf. Bij elk huis dat we hebben laten bouwen zijn er natuurlijk opleverpunten, maar het gaat er bij ons vooral om hoe dat werd opgelost en dat ging bij Groothuisbouw uiterst professioneel. Als we nog eens een woning gaan bouwen, zouden we het meteen weer met Groothuisbouw doen!”  

Leonne, Den Dungen

Bekijk hier ons woningtype GL7 ->

Wilt u ook wonen in een GL7 met slaap- en badkamer op de begane grond?

Ontwerp hier uw eigen GL7 >

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.