Terug naar overzicht 21 juni 2021

"Flexibele mogelijkheden binnen een gestandaardiseerd concept."

“We wonen inmiddels alweer een tijdje in onze heerlijk woning. Na de oplevering zijn we onder andere aan de slag gegaan met een binnenhuisarchitect om onze woonwensen ook aan de binnenzijde van de woning te realiseren. Zo hebben we de keuken aan de voorkant laten plaatsen en hebben we aan de achterzijde een ruim kantoor op de begane grond gecreëerd.

Het grootste pluspunt aan Groothuisbouw vinden wij de flexibele mogelijkheden binnen een gestandaardiseerd concept. We hebben de woning uitgebouwd en geschoven met de wanden om zo tot een optimale indeling te komen. Toen de bouw eenmaal van start was gegaan ging het allemaal razendsnel, echt gaaf om je woning zo snel opgebouwd te zien worden! Groothuisbouw heeft ons prettig begeleid en heeft goed naar onze wensen geluisterd, top!”

Familie Bultje

Bekijk hier ons woningtype GL6 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.