Terug naar overzicht 24 april 2020

"Een eigen huis laten bouwen is toch wel iets heel speciaals"

"Een eigen huis laten bouwen is toch wel iets heel speciaals. Dan is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de aannemer die jouw huis gaat bouwen. Groothuisbouw heeft dit vertrouwen dubbel en dwars waargemaakt. Zowel tijdens de bouw als de service na de oplevering! Wij genieten nu volop van onze GL6 in notarisstijl met aangebouwde garage. Mochten wij over jaren weer een huis willen laten bouwen, dan kloppen we weer bij Groothuisbouw aan!"

Groetjes Sandra en Mike

Bekijk hier ons woningtype GL6 ->

Een eigen huis bouwen

Wilt u net als Sandra en Mike ook wonen in GL6?

Ontwerp hier uw eigen GL6 >

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.