Terug naar overzicht 15 januari 2021

“We dachten dat we op zoek moesten naar een andere bouwer.”

"Na een paar keer te hebben gekeken bij de modelwoningen in Emmeloord waren we eigenlijk meteen weg van onze huidige woning. De indeling en de ruimte gaven ons de mogelijkheid om ons droomhuis in te delen en te realiseren.

Tot het moment kwam van de bouwvergunning aanvraag. Er moest meer hout aan de woning komen. Minimaal de helft. Dit had Groothuis nog nooit gebouwd dus dachten wij dat we op zoek moesten naar een andere bouwer. Maar Groothuis heeft dit project opgepakt en samen hebben we er een super mooi ontwerp van gemaakt, vinden wij. Het ontwerp kwam in één keer door de welstandscommissie en de vergunningaanvraag.

Van begin tot eind zijn wij meer dan tevreden over het ontwerp en de uitvoering van de bouw. Een snelle, degelijke en nette bouw waar wij van de mensen in de buurt veel complimenten kregen.

Bij de oplevering, welke we samen met Vereniging Eigen Huis hebben gedaan, is maar één opleverpunt ontdekt. Top!

Nu wonen we al bijna een jaar met veel plezier en comfort in onze mooie woning. Het afgelopen jaar hadden we een paar kleine puntjes die meteen en adequaat werden opgelost door de servicedienst van Groothuis.

Kortom, zeer tevreden over de hele gang van zaken, van ontwerp tot oplevering en daarna!"

Johan en Marja, Leeuwarden

Lees ook onze andere reviews

"Elk detail van klein tot groot werd besproken."

Ons avontuur startte begin 2019. Wij hebben destijds de showhuizen bezocht op het terrein van Groothuisbouw. Wij hadden direct een klik met Remco P. en om heel eerlijk te zijn vonden wij ook dat Groothuisbouw de Notariswoning het mooiste bouwt.