Terug naar overzicht 15 januari 2021

“We dachten dat we op zoek moesten naar een andere bouwer.”

"Na een paar keer te hebben gekeken bij de modelwoningen in Emmeloord waren we eigenlijk meteen weg van onze huidige woning. De indeling en de ruimte gaven ons de mogelijkheid om ons droomhuis in te delen en te realiseren.

Tot het moment kwam van de bouwvergunning aanvraag. Er moest meer hout aan de woning komen. Minimaal de helft. Dit had Groothuis nog nooit gebouwd dus dachten wij dat we op zoek moesten naar een andere bouwer. Maar Groothuis heeft dit project opgepakt en samen hebben we er een super mooi ontwerp van gemaakt, vinden wij. Het ontwerp kwam in één keer door de welstandscommissie en de vergunningaanvraag.

Van begin tot eind zijn wij meer dan tevreden over het ontwerp en de uitvoering van de bouw. Een snelle, degelijke en nette bouw waar wij van de mensen in de buurt veel complimenten kregen.

Bij de oplevering, welke we samen met Vereniging Eigen Huis hebben gedaan, is maar één opleverpunt ontdekt. Top!

Nu wonen we al bijna een jaar met veel plezier en comfort in onze mooie woning. Het afgelopen jaar hadden we een paar kleine puntjes die meteen en adequaat werden opgelost door de servicedienst van Groothuis.

Kortom, zeer tevreden over de hele gang van zaken, van ontwerp tot oplevering en daarna!"

Johan en Marja, Leeuwarden

Bekijk hier ons woningtype GL6 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.