Terug naar overzicht 23 augustus 2022

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

“Nadat wij in 2010 een woning welke aan al onze wensen voldeed met Groothuis hadden gebouwd, kwam er een aantal jaren later een kavel beschikbaar op onze droomlocatie. Een kans die wij niet wilden laten lopen en na een korte omzwerving ter orientatie bij architecten en aannemers kwamen wij al snel weer terrecht bij Groothuis. De woning welke wij hadden voldeed immers prima aan onze eisen en behoeften en het bouwproces en niet in de laatste plaats de service van Groothuis is vlot, betrouwbaar, van grote klasse en hebben wij als zeer positief ervaren. En hoe geweldig is het, om een tweede versie van een woning te mogen bouwen die in eerste instantie al perfect voldeed! 

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren. 

Een derde maal bouwen? Hoogstwaarschijnlijk zouden we weer voor Groothuis kiezen echter hebben we in het ontwerp ook al rekening kunnen houden met de toekomst en blijft de locatie van de woning uniek, wij gaan hier vermoedelijk niet meer weg.”

Familie van Denzel


Lees ook onze andere reviews

"Hierdoor hebben wij kunnen genieten van het hele proces."

Wij zijn ooit met Groothuisbouw in aanraking gekomen via de brochure die we een aantal jaar geleden hadden aangevraagd. Eigenlijk zonder het idee om op dat moment een huis te laten bouwen. Stiekem is het wel onze grootste droom geweest om ooit zelf een huis te kunnen bouwen, waarbij je alles zelf kunt bepalen.