Terug naar overzicht 31 juli 2020

"Feilloos uitgevoerd door pure vakmensen"

Zeer kundig, betrouwbaar, betrokken, gedisciplineerd en sociaal. Zo omschrijven wij onze samenwerking met Groothuisbouw. Van ons allereerste gesprek tot de service periode waar wij nu in zitten zijn dit de kenmerkende waarden.

Wat een waanzinnige tijd hebben we gehad: het samenstellen van je droomhuis op papier, dan de uitwerking tot in de puntjes, kijken in de fabriek hoe delen van ons huis gemaakt werden en dan de daadwerkeijke bouw. Feilloos uitgevoerd door pure vakmensen. Wie zet in een week een huis neer? Tja, dat is standaard bij Groothuisbouw.

Alle medewerkers en leveranciers waren geduldig, namen de tijd om vragen te beantwoorden en hebben enorme expertise op hun specifieke gebied. Het resultaat: een droomhuis van hoge kwaliteit. Dat laatste bewijst de oplever keuring met vereniging eigen huis: geen enkel serieus opleverpunt.

Dank jullie wel toppers van Groothuisbouw! En waarschijnlijk komen we over een aantal jaar weer terug voor een volgend Groothuis :-)

Familie Streefkerk

Bekijk hier ons woningtype GL6 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.