Terug naar overzicht 31 juli 2020

"Feilloos uitgevoerd door pure vakmensen"

Zeer kundig, betrouwbaar, betrokken, gedisciplineerd en sociaal. Zo omschrijven wij onze samenwerking met Groothuisbouw. Van ons allereerste gesprek tot de service periode waar wij nu in zitten zijn dit de kenmerkende waarden.

Wat een waanzinnige tijd hebben we gehad: het samenstellen van je droomhuis op papier, dan de uitwerking tot in de puntjes, kijken in de fabriek hoe delen van ons huis gemaakt werden en dan de daadwerkeijke bouw. Feilloos uitgevoerd door pure vakmensen. Wie zet in een week een huis neer? Tja, dat is standaard bij Groothuisbouw.

Alle medewerkers en leveranciers waren geduldig, namen de tijd om vragen te beantwoorden en hebben enorme expertise op hun specifieke gebied. Het resultaat: een droomhuis van hoge kwaliteit. Dat laatste bewijst de oplever keuring met vereniging eigen huis: geen enkel serieus opleverpunt.

Dank jullie wel toppers van Groothuisbouw! En waarschijnlijk komen we over een aantal jaar weer terug voor een volgend Groothuis :-)

Familie Streefkerk

Lees ook onze andere reviews

"Elk detail van klein tot groot werd besproken."

Ons avontuur startte begin 2019. Wij hebben destijds de showhuizen bezocht op het terrein van Groothuisbouw. Wij hadden direct een klik met Remco P. en om heel eerlijk te zijn vonden wij ook dat Groothuisbouw de Notariswoning het mooiste bouwt.