Terug naar overzicht 5 augustus 2022

"Wat bleek, alles wat we wilden kon gewoon gerealiseerd worden."

Na een bezoek aan de modelwoningen in Emmeloord waren wij erg enthousiast over de kwaliteit van bouwen en over de gebruikte materialen. Wat ons echter tegenstond was het feit dat alles zo gestandaardiseerd was (of althans zo leek het).

Zonder verder iemand gesproken te hebben zijn wij vervolgens weer vertrokken en hebben wij geprobeerd via diverse architecten tot een mooi ontwerp te komen. Echter bij alle pogingen bleef ons de modelwoning van Groothuisbouw toch steeds weer door het hoofd spelen. Uiteindelijk toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. 

Wat bleek, alles wat we wilden kon gewoon gerealiseerd worden. De woning iets smaller, dat wandje een stuk opschuiven, grotere hal, slaapkamer met en-suite badkamer beneden, huiskamer en keuken aan dezelfde zijde. Alles wat wij wilden bleek gewoon te kunnen! 

Vanaf dat moment is het razendsnel gegaan. Half december was de eerste afspraak. In januari ontvingen wij de eerste schetsen en in oktober van datzelfde jaar werd de woning opgeleverd. En het gehele proces was keurig te volgen via de uitgebreide app. 

Zonder afbreuk te willen doen aan andere bouwers, want ook die leveren (soms) mooi werk af, maar de snelheid, netheid en de manier van communiceren van Groothuisbouw steekt wel met kop en schouders uit boven de rest. 

Al met al zijn wij zeer blij dat wij gekozen hebben voor Groothuisbouw.

Familie Brigritha


Lees ook onze andere reviews

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren. 

"Hierdoor hebben wij kunnen genieten van het hele proces."

Wij zijn ooit met Groothuisbouw in aanraking gekomen via de brochure die we een aantal jaar geleden hadden aangevraagd. Eigenlijk zonder het idee om op dat moment een huis te laten bouwen. Stiekem is het wel onze grootste droom geweest om ooit zelf een huis te kunnen bouwen, waarbij je alles zelf kunt bepalen.