Terug naar overzicht 17 januari 2022

"Hierdoor hebben wij kunnen genieten van het hele proces."

Wij zijn ooit met Groothuisbouw in aanraking gekomen via de brochure die we een aantal jaar geleden hadden aangevraagd. Eigenlijk zonder het idee om op dat moment een huis te laten bouwen. Stiekem is het wel onze grootste droom geweest om ooit zelf een huis te kunnen bouwen, waarbij je alles zelf kunt bepalen. 

Vrienden van ons hebben een paar jaar geleden ook met Groothuisbouw gebouwd en hadden ons veel over de fijne werkwijze verteld. Dit heeft heeft ons gevoel versterkt om Groothuisbouw als aannemer te kiezen voor het verwezenlijken van onze droom.

Bij het eerste bezoek aan de modelwoningen en het gesprek kregen we direct het gevoel dat Groothuisbouw compleet in dienst staat om onze droom te verwezenlijken. 

Het proces waarbij Groothuisbouw als eerste kijkt naar het kavelpaspoort en het bestemmingsplan, zorgt ervoor dat zij hun huiswerk doen. Hierdoor konden ze op de best mogelijke manieren meedenken met onze wensen, maar ook de mogelijkheden die toegestaan zijn door de gemeente. 

De kennis, inspanning en het gestructureerde proces van Groothuisbouw heeft het ons een gevoel gegeven dat we werden ontzorgd en dat wij ons echt konden gaan richten op de toekomstige ‘leuke’ zaken zoals het afwerken en inrichten van het huis (en tuin). 

Wij zijn op een rustige en uitgebreide wijze door elke stap heen geleid, waarbij de deskundigheid, behulpzaamheid en enthousiasme voor ons de boventoon voerde. Hierdoor hebben wij kunnen genieten van het hele proces. Ook de service na oplevering is goed te noemen. Problemen worden serieus genomen en z.s.m. opgelost.

Bekijk hier ons woningtype GL3 ->

Mochten we ooit in de toekomst weer een huis willen laten bouwen, dan is er wat ons betreft geen twijfel over welke aannemer deze opdracht krijgt. 

Als tip geven we graag mee: Buiten de bouw van het huis zelf, zorg ervoor dat je op tijd de aanvraag indient voor water en elektra. De wachttijden voor nutsvoorziening is erg lang. De riolering wordt niet door Groothuisbouw aangesloten. Deze moet je zelf regelen, evenals de grondwerkzaamheden. Niets is vervelender dan hierop te moeten wachten als je uitkijkt naar de bouw en het wonen in jouw droomhuis!

Jeffrey & Faisca
@notariswoning


Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.