Terug naar overzicht 30 maart 2021

"Het was een feest met jullie te mogen werken."

Beste medewerkers van Groothuisbouw,

Jullie zijn een top team. De service en klantgerichtheid zijn werkelijk fenomenaal. Van de eerste kennismaking, de begeleiding bij alle keuzes, de opbouw tot aan de oplevering. Het was een feest met jullie te mogen werken. Vandaag is ons droomhuis opgeleverd en we zijn er uiteraard ontzettend blij mee. Ongelofelijk hoe snel en probleemloos jullie gebouwd hebben. Dank aan jullie allemaal!

Familie Cobbenhagen

Bekijk hier ons woningtype GL3 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.