Terug naar overzicht 22 september 2021

"Van eerste gesprek tot oplevering en service, alles ging zoals beloofd en gehoopt."

Al voordat wij besloten om een huis te gaan bouwen waren we al verliefd op de ontwerpen van Bertram Beerbaum voor Groothuisbouw. Toen onze familie een huis door hen lieten bouwen, ging het bij ons kriebelen. En als je dan op een mooi plekje aan de rand van Enschede een kavel kunt kopen, was de keuze snel gemaakt. Van eerste gesprek tot oplevering en service, alles ging zoals beloofd en gehoopt. Met de handige Groothuisbouw App waren we continu op de hoogte van alle vorderingen en werden onlangs ook de laatste kleine verbeterpuntjes opgelost.

Wat heeft ons in deze woning zo aangetrokken? Het stijlvolle moderne en toch klassieke ontwerp en de prachtige afwerking met hardhout, hardstenen dorpels, etc. Ook het volume van de woning, wat zeker opvalt in de hal, en de flexibiliteit om de ruimten naar eigen wens in te delen maken ons huis zeker niet standaard. 

We hopen lang in dit prachtige huis en op deze mooie plek te kunnen blijven wonen. Maar mochten we toch ooit een nieuw huis bouwen dan gaan we zeker eerst weer met Groothuisbouw om de tafel zitten. Maar tot die tijd genieten we elke dag.

Bedankt!

Marc, Corien, Fleur en Claire

Bekijk hier ons woningtype GL2 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.