Terug naar overzicht 14 november 2022

"We genieten elke dag van de ruimte en de vele mogelijkheid die het huis ons biedt!"

"Bij ons eerste bezoek aan de modelwoningen leek het allemaal nog een grote droom. Maar we werden zo verliefd op de GL2, vanwege de prachtige hal met vide en de mogelijkheden voor een kantoor aan huis op de begane grond. Dat we besloten deze droom werkelijkheid te gaan maken. 

Toen we na een hele poos eindelijk een kavel hadden ging het heel snel. Er waren meerdere grote pluspunten voor ons. Namelijk de snelheid waarmee het ging, het fijne contact van het begin tot zelfs nu nog en de duidelijkheid. Iets wat erg prettig is als je zo’n grote stap maakt als een huis laten bouwen. Het bouwen met Groothuisbouw is ons zo goed bevallen dat we het heel graag nog eens zouden willen doen.

We hebben ons proces met veel plezier vastgelegd op YouTube, voor diegene die het leuk vinden om te bekijken (@diesnaloomans). We genieten elke dag van de ruimte en de vele mogelijkheid die het huis ons biedt!"

Bart van den Berg & Diesna Loomans 

Bekijk hier ons woningtype GL2 ->


Lees ook onze andere reviews

"Je merkt meteen dat dit team mooi op elkaar is ingespeeld in alle facetten."

“Je merkt meteen dat dit team mooi op elkaar is ingespeeld in alle facetten. Of het nu gaat om het plaatsen en stellen van wanden, een verdiepingsvloer of, het aftimmeren van de schuine wanden en plafond op de bovenverdieping. Maar ook het dicht leggen van ons dak met dakplaten, plaatsen van onze schoorstenen met daarbij meteen denkend aan hun eigen veiligheid is voor deze mannen niets te veel." 

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken."