Terug naar overzicht 13 september 2021

"Onze woning is op twee fronten helemaal klaar voor de toekomst!"

“We wilden graag samen een nieuwe woning laten bouwen en daar heeft Groothuisbouw fijn (of fantastisch mag ook) bij geholpen. We konden deze kavel met vrij uitzicht aan de achterzijde kopen, de tekeningen werden gemaakt en het proces kon beginnen. Kansen als deze komen niet vaak voor en we hebben deze dan ook meteen met beide handen aangegrepen. Omdat onze kinderen het huis uit zijn hebben we geen enorme woning nodig, maar we wilden wel iets laten bouwen waar we hopelijk nog heel wat jaren met plezier kunnen wonen.

Dit hebben we onder andere gedaan door onze GL1 levensloopbestendig uit te bouwen met een extra ruimte wat momenteel fungeert als kantoor. Deze ruimte kunnen we later zonder aanpassingen in gebruik nemen als slaapkamer. De woning is naast comfortabel ook ‘nul op de meter’. Over het jaar genomen houden we zelfs nog wat over van de door de zonnecellen geproduceerde elektriciteit. Het huis is voorzien van een warmtepomp en op het dak hebben we aan twee zijden zonnepanelen, totaal 31, laten plaatsen. Door deze combinatie hebben we geen gas nodig, per saldo geen energiekosten en zo is onze woning op twee fronten helemaal klaar voor de toekomst!”

Familie Westendorp

Bekijk hier ons woningtype GL1 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.