Terug naar overzicht 30 april 2020

"Eenmaal in gesprek met Groothuisbouw zeiden ze dat het huis helemaal naar wens te vormen is"

"Wij hebben gekozen voor Groothuisbouw, omdat we daar een woning zagen die aan al onze wensen voldeed. Helaas was dit huis te groot voor onze kavel, maar eenmaal in gesprek met Groothuisbouw zeiden ze dat het huis helemaal naar wens te vormen is. 
Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de GL1 en zijn gaan puzzelen met alle binnenmuren, waardoor we een GL1 konden gaan bouwen met een hele mooie vide en serre. Het gevoel wat wij bij Groothuisbouw kregen was zeer positief!  
De gesprekken die we met Groothuisbouw hadden waren heel fijn. We konden aangeven wat we graag wilden in het huis en zij kwamen ook met tips.  

 
Dankjewel Groothuisbouw voor het bouwen van ons droomhuis!"

Groetjes Joël en Melanie Vlashof

Ook een GL1N bouwen net als Joël en Melanie? 

Ontwerp uw eigen GL1N >

Lees ook onze andere reviews

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.