Terug naar overzicht 30 april 2020

"Eenmaal in gesprek met Groothuisbouw zeiden ze dat het huis helemaal naar wens te vormen is"

"Wij hebben gekozen voor Groothuisbouw, omdat we daar een woning zagen die aan al onze wensen voldeed. Helaas was dit huis te groot voor onze kavel, maar eenmaal in gesprek met Groothuisbouw zeiden ze dat het huis helemaal naar wens te vormen is. 
Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de GL1 en zijn gaan puzzelen met alle binnenmuren, waardoor we een GL1 konden gaan bouwen met een hele mooie vide en serre. Het gevoel wat wij bij Groothuisbouw kregen was zeer positief!  
De gesprekken die we met Groothuisbouw hadden waren heel fijn. We konden aangeven wat we graag wilden in het huis en zij kwamen ook met tips.  

 
Dankjewel Groothuisbouw voor het bouwen van ons droomhuis!"

Groetjes Joël en Melanie Vlashof

Bekijk hier ons woningtype GL1 ->

Ook een GL1N bouwen net als Joël en Melanie? 

Ontwerp uw eigen GL1 >

Lees ook onze andere reviews

"Je merkt meteen dat dit team mooi op elkaar is ingespeeld in alle facetten."

“Je merkt meteen dat dit team mooi op elkaar is ingespeeld in alle facetten. Of het nu gaat om het plaatsen en stellen van wanden, een verdiepingsvloer of, het aftimmeren van de schuine wanden en plafond op de bovenverdieping. Maar ook het dicht leggen van ons dak met dakplaten, plaatsen van onze schoorstenen met daarbij meteen denkend aan hun eigen veiligheid is voor deze mannen niets te veel." 

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken."