Terug naar overzicht 30 september 2021

"Er is geen aannemer die perfect bouwt, het gaat erom hoe je het oplost."

Er is geen aannemer die perfect bouwt, het gaat erom hoe je het oplost. Deze eerlijkheid van René de Groot gaf ons het vertrouwen om met Groothuisbouw in zee te gaan, zonder in gesprek te gaan met andere aannemers. Het voelde direct goed!

We wisten al vanaf het eerste gesprek wanneer de woning kon worden opgeleverd en dit is ontzettend waardevol geweest voor ons. Hierdoor waren wij in staat om in één jaar de kavel te kopen, de woning te bouwen en er zelfs te wonen!

Familie van Eck
@homebyvaneck

Bekijk hier het woningtype GH2 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.