Terug naar overzicht 13 augustus 2020

"Zoiets hadden wij nog nooit gezien!"

Na de prettige gesprekken met Tonny Gerritsen hadden wij gekozen om een GH2 (Herenhuis) te gaan bouwen. Toen de gemeente daar problemen mee had zijn wij geswitched naar een Bertram Beerbaum woning, de BB2 met rieten kap. Gezien de landelijke omgeving waarin wij wonen komt deze woning goed tot zijn recht en zijn wij achteraf blij dat wij het plan hebben gewijzigd. Voor Groothuisbouw betekende dit ook dat wij weer met hen van voren af aan moesten beginnen, maar dit hebben zij heel goed opgepakt en in zeer korte tijd zijn wij tot overeenstemming gekomen voor het bouwen van de BB2 woning.

De wachtrij voor het bouwen van een woning was vrij lang, maar toen we eenmaal gingen starten stond de woning er in 3 maanden! We kregen toegang tot een app waar we de bouw konden volgen, dit hebben wij als heel prettig ervaren. De communicatie tussen Groothuis en ons verliep over het algemeen heel erg prettig.

Tevens vonden we het indrukwekkend hoe in de opbouwweek de woning in een paar dagen tijd werd neergezet. Zoiets hadden wij nog nooit gezien! De oplevering was na 3 maanden en ook hier werd het zeer geringe aantal opleverpunten vrij snel allemaal opgelost.

Dank jullie wel voor het samen met jullie bouwen van onze droomwoning!

Ellen en Maurice 

Bekijk hier ons woningtype GL2 ->

Lees ook onze andere reviews

“Een bouwproces dat je iedereen gunt!”

“Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen verliep. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken." 

"We hebben versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie kunnen realiseren."

In aanloop naar het bouwproces woonden we eigenlijk in een modelwoning, wat ons de uitgelezen kans gaf om alles nog eens extra door te denken. De indeling, de ruimtes en waren we de eerste keer toch niet iets vergeten? In samenspraak met Groothuis bleek al snel dat eigenlijk alles mogelijk was waardoor wij extra doordacht versie 2.0 van onze droomwoning op onze droomlocatie hebben kunnen realiseren.