Groothuisbouw
  • Groothuisbouw header-image 1
Terug naar vragen overzicht

Uw eigen huis ontwerpen?

Bij Groothuisbouw is dat heel eenvoudig!

De belangrijkste eigenschap van een woonhuis is dat u zich er helemaal thuis voelt. En wat is er dan mooier dan uw eigen huis ontwerpen, precíes zoals u dat wenst? Groothuisbouw ontwikkelde een speciale ontwerpmodule waarmee het ontwerpen van uw eigen huis heel eenvoudig is. Zo creëert u in een paar klikken het huis van uw dromen!

Online uw eigen huis ontwerpen

Op onze website kunt u online in zeven stappen uw eigen huis ontwerpen. Met het onderdeel prijs berekenen kunt u na het samenstellen van uw huis direct zien hoe het huis eruitziet en wat de exacte prijs is. Heeft u naast de getoonde opties nog andere wensen voor uw huis? Aarzel dan niet om er bij ons naar te informeren. Een dubbele dakkapel, een kelder of bijvoorbeeld een vaste trap naar zolder; bij Groothuisbouw zijn er veel mogelijkheden bespreekbaar! Voor meer inspiratie en alle mogelijkheden van een eigen huis ontwerpen sturen wij u graag kosteloos ons huizenboek boordevol foto’s en informatie toe.

De mogelijkheden van uw eigen huis ontwerpen

Alle getoonde opties in de online ontwerpmodule op onze website zijn voorbeelden. Alle getoonde formaten op onze website zijn standaardafmetingen. Gaat u een eigen huis ontwerpen, dan kunt u deze naar wens groter of kleiner laten uitvoeren. Ziet u liever een andere indeling van uw huis? Ook dat is mogelijk. Uw eigen huis ontwerpen kan bij Groothuisbouw zelfs met een geheel eigen indeling. Ook aanvullende opties, zoals een aangebouwde berging, een serre of een veranda behoren tot de mogelijkheden.

Eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw, hoe werkt dat?

Groothuisbouw werkt vanuit een catalogus. Dit betekent dat u bij ons geen vrij ontwerp van uw huis kunt aanleveren, zoals bij een architect. Maar hoe werkt een eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw dan wel?

Eerst kiest u, op basis van uw eigen woonwensen of uw kavel, een standaardtype woning uit (zie ons huizenboek voor alle woningtypen). Het standaard woningtype kunt u vervolgens zelf aanpassen naar uw wensen.

U bepaalt zelf:

  • De uitvoering
  • De afmeting
  • De indeling
  • Het aantal en de locatie van de ramen en deuren 
  • De opties en de afwerking 
Groothuisbouw bouwt alleen vrijstaande woningen voor particulieren. De woningtypen hebben een aantal vaste basiselementen die we op oneindig veel manieren kunnen uitvoeren en combineren. Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal varianten dakkapellen (strak, modern, met of zonder sierlijst), die we een compleet ‘eigen’ uitstraling kunnen geven door de toepassing van hout of bijvoorbeeld zink.
Dankzij het gebruik van vaste basiselementen bent u bij ons verzekerd van:

√   Nagenoeg foutloze bouw
Doordat Groothuisbouw al twintig jaar ervaring heeft in het realiseren van huizen, bouwen wij nagenoeg foutloos en volgens een perfect gestroomlijnd bouwproces.

  Gegarandeerde opleverdatum 
Zo kunt u op tijd beginnen met het regelen van uw verhuizing en vaste afspraken maken met leveranciers van bijvoorbeeld uw keuken, vloer of meubels.

  Pas betalen bij oplevering
Hierdoor hoeft u geen bouwrente te betalen en bespaart u veel geld.

√   Tevreden opdrachtgevers
Alle bouwvoordelen zorgen voor grote tevredenheid bij onze opdrachtgevers.
Wilt u een eigen huis ontwerpen en bent u opzoek naar inspiratie? Wij hebben naast ons kantoor in Emmeloord 5 modelwoningen gebouwd, waarin u de kwaliteit en uitstraling zelf kunt ervaren. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.

                                           
Ontdek de modelwoningen >
Terug naar vragen overzicht