Bouwwoordenboek

Het antwoord op al uw vragen

Modern huis

Wilt u een modern huis bouwen en bent u op zoek naar informatie en inspiratie? Groothuisbouw bouwt vrijstaande woningen in alle soorten en maten en van alle moderne gemakken voorzien. Wij vertellen u graag wat de standaarduitrusting is van een modern huis van Groothuisbouw én geven u graag wat informatie!  

Een modern huis bouwen: de standaarduitrusting bij Groothuisbouw 

Misschien droomt u er ook van: een prachtig modern huis laten bouwen… Niet zo vreemd, want het bouwen van een eigen huis is een prachtig project dat u waarschijnlijk maar een keer in uw leven doet. Maar hoe moet uw toekomstige droomwoning eruitzien en welke luxe uitrusting hoort erbij? U wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat de woning helemaal naar úw wensen wordt gebouwd. Dát begrijpen wij bij Groothuisbouw! Wij hebben 30 jaar ervaring in het bouwen van unieke vrijstaande woningen. Onze woningen zijn standaard luxe uitgerust met onder andere keramische dakpannen, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luxe hardhouten verdiepingstrap en een compleet afgewerkte badkamer en toilet. Als u een modern huis laat bouwen in notarisstijl is de afwerking zelfs nog luxer, met onder andere ‘Amsterdamse kozijnen’ met roedeverdeling en hardstenen raamdorpels, hemelwaterafvoeren van zink en ‘hanenkammen’ boven de kozijnen. Deze extra luxe uitrusting geldt ook voor de woningtypen GL3 en GH2 Klassiek. 

Van een landelijk modern huis tot een strakke, eigentijdse villa… 

Een modern huis kan in verschillende stijlen gebouwd worden. Zo kunt u kiezen voor een klassiek en landelijk modern huis, maar ook een strakke moderne woning laten bouwen. Een ding is zeker: als u een modern huis laat bouwen door Groothuisbouw kunt u alle kanten op! Bij ons heeft u keuze uit zeven verschillende laagbouw woningtypen en drie hoogbouw woningtypen. Al onze woningtypen zijn in diverse stijlen uit te voeren. Kiest u bijvoorbeeld voor woningtype GL6, dan kunt u deze laten uitvoeren in een eigentijdse, strakke stijl, maar u kunt er ook een landelijke of klassieke woning van maken. Zo krijgt u een unieke woning die helemaal gebouwd is volgens úw smaak! Vervolgens kunt u ook de binnenkant van de woning volledig laten aanpassen aan uw woonwensen. Zo kunt u kiezen uit verschillende indelingen en afmetingen en kunt u de woning net zo luxe laten afwerken als u het wilt. Kortom: of u nu gaat voor een eigentijdse villa of een landelijk modern huis, een Groothuisbouw woning is altijd uniek en speciaal voor u gebouwd! Benieuwd naar al onze woningen? Vraag voor een compleet overzicht van al onze woningtypen gratis ons huizenboek aan, of kijk op www.groothuisbouw.nl/woningtypen!  

 


Modern huis bouwen en online prijzen berekenen!

Bent u benieuwd wat het kost om een modern huis te bouwen? Alle prijzen van onze woningen zijn vooraf bekend. Met de ontwerptool op onze website kunt u in een paar eenvoudige stappen uw eigen huis ontwerpen en de prijs berekenen. U kunt verschillende woningtypen met elkaar vergelijken en eindeloos variëren in de indeling, afmeting en uitvoering van de woning. Bij iedere stap in het programma verschijnt de bijbehorende prijs in beeld. Ga meteen aan de slag en ontwerp uw eigen unieke droomwoning online! Wilt u liever een persoonlijk gesprek over een modern huis bouwen en de prijzen van Groothuisbouw? Ook dat kan. Neem via onderstaande button contact met ons op; wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u! 

Contact opnemen >>