Bouwwoordenboek

Het antwoord op al uw vragen

Cataloguswoning

Ontdek waarom ‘een woning uit een boekje’ zo’n goede keuze is!

Een ‘cataloguswoning’ is een woning die u uitzoekt uit een brochure, oftewel: een catalogus. Juist vanwege deze eigenschap denken veel mensen dat een cataloguswoning een 13 in een dozijn woning is. Een standaardwoning waar u niets aan kunt veranderen. Die gedachte is echter verre van juist. We leggen u graag uit hoe het wel zit…

Cataloguswoning is naar wens aanpasbaar

Dat u de woning uitzoekt uit een catalogus wil niet zeggen dat er niets aan de woning gewijzigd kan worden. In tegendeel. Onze cataloguswoningen zijn volledig aan te passen aan uw smaak en wensen.

In ons huizenboek krijgt u een uitgebreide indruk van de woningtypen die wij bouwen. Vervolgens kunt u met behulp van onze online ontwerpmodule net zo lang sleutelen met stijlen en opties totdat u uw eigen droomwoning heeft gevonden. Staat er een optie niet tussen? Dan bespreekt u die met uw persoonlijke verkoopadviseur. Er is namelijk bijna niets dat wij niet kunnen! En omdat vaak maar één keer  uw eigen huis bouwt, doen wij er alles aan om uw droomwoning zo perfect mogelijk af te leveren. Daarom zijn onze woningen standaard voorzien van een zeer luxe uitrusting zoals een vloerverwarming, luxe glas- en paneeldeuren en een luxe hardhouten verdiepingstrap.

 

Cataloguswoning biedt veel voordelen

Het grote voordeel van het bouwen van een cataloguswoning is dat wij het woningtype van uw keuze al meerdere malen hebben gebouwd. Onze woningen zijn al helemaal uitgedacht en we werken er iedere dag aan om onze woningen nog verder te optimaliseren. Hierdoor profiteert u van nagenoeg foutloze bouw. Dankzij onze jarenlange ervaring met onze woningtypen weten we precies hoe onze woningen in elkaar zitten en wanneer we welke elementen nodig hebben. Dat resulteert in een strakke planning en een super gestroomlijnd bouwproces. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en is uw woning nóg sneller klaar!

Een cataloguswoning van Groothuisbouw biedt alleen maar voordelen:
Volledig aan te passen aan uw wensen
Hogere kwaliteit dan de meeste reguliere bouwbedrijven
√ Korte bouwtijd
Zeer aantrekkelijk geprijsd (en alle kosten vooraf inzichtelijk)

 Ga alvast zelf aan de slag met onze ontwerpmodule en laat u overtuigen!


Ontwerp uw eigen droomwoning! >