Terug naar overzicht 27 juni 2016

Zelf een vrijstaande woning bouwen

Ontdek de prijzen en mogelijkheden!

De prijzen van een vrijstaande woning bouwen

Veel mensen die een vrijstaande woning willen bouwen zijn bang voor de kosten die ermee gepaard gaan.  Zelf een woning bouwen zou volgens sommigen duurder zijn omdat u niet profiteert van massaproductie, zoals dat bij grote nieuwbouwprojecten wel het geval is. Dit klinkt logisch, maar dat gaat bij Groothuisbouw niet op. Wij werken namelijk met diverse vrijstaande woningtypen die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Dankzij het gebruik van standaard bouwelementen die wij grotendeels zelf produceren, kunnen wij flink besparen op de kosten. En u? U kunt een unieke, luxe uitgeruste vrijstaande woning bouwen voor een zeer scherpe prijs!

Vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw

Zelf een huis bouwen via Groothuisbouw is een slimme zet. Wij werken snel en nagenoeg foutloos dankzij het gebruik van standaardelementen. Bij Groothuisbouw helpen we niet alleen bij de bouw van uw favoriete woning, maar zorgen we er ook voor dat het bouwen zo makkelijk mogelijk verloopt. Hoe? Door u te ontzorgen in het bouwproces, door de volledige vergunningsaanvraag voor u te regelen en door netjes aan te geven welke verschillende stappen de bouw van uw eigen woning met zich mee brengt. Bovendien vertellen we u precies wanneer de woning gereed is. Dat maakt een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw heel makkelijk!

Moderne woning bouwen of jaren 30 woning?

Een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw is voor velen een droom die uitkomt. U heeft de kans om in korte tijd een betaalbare woning te bouwen die volledig aansluit bij uw droomplaatje. Van een prachtige vrijstaande woning in moderne stijl met strakke raampartijen tot een authentieke vrijstaande woning in jaren 30 stijl; bij Groothuisbouw vindt u gegarandeerd het woningtype dat bij u past. Ga alvast aan de slag met onze ontwerpmodule en ontwerp de woning van uw dromen. Specifiek interesse in een jaren 30 woning? Dan is woningtype GH1, de Stadsvilla, echt iets voor u. Liever een moderne vrijstaande woning? Dan kunt u gegarandeerd uw hart ophalen aan de Eigentijds & Strak woningtypen! Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend langs in Emmeloord om onze modelwoningen te bekijken of vraag ons huizenboek aan om thuis alles nog eens rustig te bekijken.

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!