Terug naar overzicht 27 juni 2016

Zelf een vrijstaande woning bouwen

Ontdek de prijzen en mogelijkheden!

De prijzen van een vrijstaande woning bouwen

Veel mensen die een vrijstaande woning willen bouwen zijn bang voor de kosten die ermee gepaard gaan.  Zelf een woning bouwen zou volgens sommigen duurder zijn omdat u niet profiteert van massaproductie, zoals dat bij grote nieuwbouwprojecten wel het geval is. Dit klinkt logisch, maar dat gaat bij Groothuisbouw niet op. Wij werken namelijk met diverse vrijstaande woningtypen die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Dankzij het gebruik van standaard bouwelementen die wij grotendeels zelf produceren, kunnen wij flink besparen op de kosten. En u? U kunt een unieke, luxe uitgeruste vrijstaande woning bouwen voor een zeer scherpe prijs!

Vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw

Zelf een huis bouwen via Groothuisbouw is een slimme zet. Wij werken snel en nagenoeg foutloos dankzij het gebruik van standaardelementen. Bij Groothuisbouw helpen we niet alleen bij de bouw van uw favoriete woning, maar zorgen we er ook voor dat het bouwen zo makkelijk mogelijk verloopt. Hoe? Door u te ontzorgen in het bouwproces, door de volledige vergunningsaanvraag voor u te regelen en door netjes aan te geven welke verschillende stappen de bouw van uw eigen woning met zich mee brengt. Bovendien vertellen we u precies wanneer de woning gereed is. Dat maakt een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw heel makkelijk!

Moderne woning bouwen of jaren 30 woning?

Een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw is voor velen een droom die uitkomt. U heeft de kans om in korte tijd een betaalbare woning te bouwen die volledig aansluit bij uw droomplaatje. Van een prachtige vrijstaande woning in moderne stijl met strakke raampartijen tot een authentieke vrijstaande woning in jaren 30 stijl; bij Groothuisbouw vindt u gegarandeerd het woningtype dat bij u past. Ga alvast aan de slag met onze ontwerpmodule en ontwerp de woning van uw dromen. Specifiek interesse in een jaren 30 woning? Dan is woningtype GH1, de Stadsvilla, echt iets voor u. Liever een moderne vrijstaande woning? Dan kunt u gegarandeerd uw hart ophalen aan de Eigentijds & Strak woningtypen! Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend langs in Emmeloord om onze modelwoningen te bekijken of vraag ons huizenboek aan om thuis alles nog eens rustig te bekijken.

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.