Terug naar overzicht 27 juni 2016

Zelf een vrijstaande woning bouwen

Ontdek de prijzen en mogelijkheden!

De prijzen van een vrijstaande woning bouwen

Veel mensen die een vrijstaande woning willen bouwen zijn bang voor de kosten die ermee gepaard gaan.  Zelf een woning bouwen zou volgens sommigen duurder zijn omdat u niet profiteert van massaproductie, zoals dat bij grote nieuwbouwprojecten wel het geval is. Dit klinkt logisch, maar dat gaat bij Groothuisbouw niet op. Wij werken namelijk met diverse vrijstaande woningtypen die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Dankzij het gebruik van standaard bouwelementen die wij grotendeels zelf produceren, kunnen wij flink besparen op de kosten. En u? U kunt een unieke, luxe uitgeruste vrijstaande woning bouwen voor een zeer scherpe prijs!

Vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw

Zelf een huis bouwen via Groothuisbouw is een slimme zet. Wij werken snel en nagenoeg foutloos dankzij het gebruik van standaardelementen. Bij Groothuisbouw helpen we niet alleen bij de bouw van uw favoriete woning, maar zorgen we er ook voor dat het bouwen zo makkelijk mogelijk verloopt. Hoe? Door u te ontzorgen in het bouwproces, door de volledige vergunningsaanvraag voor u te regelen en door netjes aan te geven welke verschillende stappen de bouw van uw eigen woning met zich mee brengt. Bovendien vertellen we u precies wanneer de woning gereed is. Dat maakt een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw heel makkelijk!

Moderne woning bouwen of jaren 30 woning?

Een vrijstaande woning bouwen met Groothuisbouw is voor velen een droom die uitkomt. U heeft de kans om in korte tijd een betaalbare woning te bouwen die volledig aansluit bij uw droomplaatje. Van een prachtige vrijstaande woning in moderne stijl met strakke raampartijen tot een authentieke vrijstaande woning in jaren 30 stijl; bij Groothuisbouw vindt u gegarandeerd het woningtype dat bij u past. Ga alvast aan de slag met onze ontwerpmodule en ontwerp de woning van uw dromen. Specifiek interesse in een jaren 30 woning? Dan is woningtype GH1, de Stadsvilla, echt iets voor u. Liever een moderne vrijstaande woning? Dan kunt u gegarandeerd uw hart ophalen aan de Eigentijds & Strak woningtypen! 



Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend langs in Emmeloord om onze modelwoningen te bekijken of vraag ons huizenboek aan om thuis alles nog eens rustig te bekijken.

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.