Terug naar overzicht 17 november 2020

NIEUW: vertrouwde woningtypen van Groothuisbouw in een eigentijds jasje!

Houdt u van een moderne, strakke woningstijl? Dan hebben wij goed nieuws, want een aantal van onze woningtypen kunt u nu bouwen in een compleet nieuwe uitvoering. Onze vertrouwde woningtypen in een nieuw jasje! Benieuwd naar deze nieuwkomers? Wij lichten er graag een paar voor u uit.

GL2 Eigentijds & Strak: strakke lijnen en een luxe uitstraling

Woningtype GL2 heeft dankzij de moderne uitvoering een prachtige luxe uitstraling gekregen, maar oogt tegelijk modern en ingetogen. De woning kan gebouwd worden in diverse kleuren metselwerk óf wit keimwerk, zoals te zien is op bovenstaande afbeelding. Het contrast tussen het witte keimwerk en de donkere kap accentueert de strakke belijning van de woning en geeft de woning éxtra allure!

GL4 Eigentijds & Strak: landelijke charme én een moderne look

De GL4 heeft in de uitvoering ‘eigentijds & strak’ een bescheiden uitstraling en straalt mede dankzij de grijs gemêleerde gevelsteen ook een landelijke charme uit. Ideaal als u op zoek bent naar een moderne woning met een sfeervolle uitstraling. Met standaard 4 slaapkamers en een grote badkamer op de verdieping biedt deze woning vólop ruimte! Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere indeling, met bijvoorbeeld een slaap- en badkamer of kantoor op de begane grond.

GL6 Eigentijds & Strak: smaakvol én strak

De gemetselde schoorstenen met zinken afdekkers en de donkere kozijnen geven onze vertrouwde GL6 een compleet nieuwe uitstraling. Kiest u ervoor om deze woning te laten bouwen in een donkerrode gevelsteen, dan krijgt deze woning een smaakvolle eigentijdse look. Dit woningtype dankt zijn populariteit onder andere aan de royale ruimte en de vele indelingsmogelijkheden. Met standaard 5 (!) slaapkamers op de verdieping is dit de ideale woning voor grotere gezinnen. Heeft u geen groot gezin of zijn uw kinderen al uit huis? Ook dan valt deze woning vaak in de smaak gezien de mogelijkheden voor een ruime woonkeuken of kantoor aan huis. Kortom: een eigentijdse woning met een multifunctioneel karakter!

GL7 Eigentijds & Strak: statig en ruim

Woningtype GL7 is in alle uitvoeringen een plaatje, maar in een moderne uitvoering is deze woning helemaal een lust voor het oog! Door de ruimte op de benedenverdieping is deze woning bij uitstek geschikt om als levensloopbestendige woning of kangoeroewoning in te delen. En natuurlijk is ook dit woningtype in verschillende kleuren metselwerk beschikbaar. Of, als u van een écht moderne uitstraling houdt, in wit keimwerk in combinatie met donkere kozijnen. Daarnaast kunt u deze woning verder verfraaien met dakkapellen, een serre of bijvoorbeeld een bloemkozijn.

Enthousiast geworden over een van deze nieuwkomers en wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar wat nog meer mogelijk is? U vindt alle ‘Eigentijds & strak’-uitvoeringen in het woningtypen overzicht op onze website!

Benieuwd of wij ook de moderne woning van úw dromen kunnen bouwen? Via onderstaande button ontwerpt u in een paar stappen uw eigen droomwoning!

Online woning ontwerpen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.