Terug naar overzicht 23 april 2018

Zeg eens: hoe ziet úw ideale vrijstaande woning eruit?

Droomt u al jaren over uw eigen vrijstaande woning? Kunt u niet wachten tot het moment waarop u voor het eerst uw eigen droomwoning binnenstapt? Ontdek in deze blog wat de mogelijkheden zijn van de bouw van een vrijstaande woning door Groothuisbouw, wat de prijzen zijn én hoe u bij ons helemaal zélf uw woning samenstelt op basis van uw ideaalplaatje!

Een vrijstaande woning bouwen naar uw smaak

Een vrijstaande woning bouwen is vaak een wens die u al langere tijd heeft. Waarschijnlijk heeft u al helemaal in beeld hoe uw vrijstaande woning eruit moet zien en welke indeling deze moet hebben. Misschien gaat het zelfs nog verder en heeft u zelfs al een droomplaatje van uw inrichting, keuken, sanitair en tuin! Hoe ver uw droombeeld ook reikt: bij ons kunt u in elk geval eindeloos experimenteren met het ontwerp van de woning zélf. Met behulp van onze speciale ontwerpmodule kunt u namelijk online uw eigen huis ontwerpen en ziet u meteen wat een vrijstaande woning bouwen gaat kosten. Daarnaast vindt u bij ons kantoor in Emmeloord een aantal  prachtige modelwoningen die u vrijblijvend kunt ontdekken. Dé manier om alvast inspiratie op te doen voordat u uw eigen vrijstaande woning gaat bouwen!

Kiest u voor klassiek, of wilt u een moderne vrijstaande woning bouwen?

Als u een vrijstaande woning laat bouwen door Groothuisbouw, kunt u uit verschillende woningtypen kiezen. Wij bouwen vrijstaande woningen in alle soorten en maten; van klassieke Notariswoningen tot eigentijdse Stadsvilla’s. Wilt u graag een moderne vrijstaande woning bouwen? Kijk dan eens bij ons woningtype GH1. In de uitvoering ‘wit keimwerk’ is deze vrijstaande woning een echte moderne blikvanger. Ook de woningtypen ontworpen door Bertram Beerbaum hebben een strakke uitstraling. Gaat uw hart toch sneller kloppen van een klassieke woning? Ook dan bent u bij Groothuisbouw aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor ons woningtype GL3, de Notariswoning of type GH2, het Herenhuis. Voor welke stijl u ook kiest, wij bouwen uw vrijstaande woning altijd op basis van uw unieke woonwensen.

Een vrijstaande woning bouwen is fantastisch, maar wat zijn de prijzen?

Bij het bouwen van een nieuwbouw huis komt er veel op u af. En omdat het over uw toekomstige woonhuis gaat, wilt u natuurlijk weloverwogen beslissingen nemen. Daarom zijn we bij Groothuisbouw graag transparant over de kosten.  Op onze website ziet u precies aan welke prijzen u moet denken wanneer u een vrijstaande woning wil bouwen met Groothuisbouw. Het is heel eenvoudig: klik op de website op de knop prijs berekenen en ga aan de slag met uw eigen woning. Op ieder moment in het stappenplan verschijnt de bijbehorende prijs in beeld. Zo kunt u direct zien wat mogelijk is en voor welke prijs. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Dus wilt u een vrijstaande woning bouwen met prijzen waar u op kunt bouwen? Kies dan voor Groothuisbouw!


Vrijstaande woning bouwen voor minder dan 200.000 euro

Heeft u uw budget in kaart gebracht en wilt u weten of u een volledig afgebouwde, vrijstaande woning kunt bouwen voor minder dan 200.000 euro? Dat gaat bij Groothuisbouw helaas niet lukken. Toch raden we u aan om vooral eens te kijken naar ons woningtype GL1N. Bent u zelf handig, of heeft u kennissen met twee rechterhanden, dan zult u al snel ontdekken dat u voor minder dan 200.000 euro wel een schitterende casco vrijstaande woning kunt laten bouwen.
                                           
Direct uw eigen vrijstaande woning ontwerpen >>

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!