Terug naar overzicht 27 maart 2018

De 3 zekerheden van Groothuisbouw bij de oplevering van uw huis

De oplevering van een huis is altijd een spannend moment… Is het gelukt om alles op tijd af te krijgen? En nog veel belangrijker: is het dé droomwoning geworden die u in gedachten had? Ontdek in deze blog de 3 zekerheden van Groothuisbouw én doe uw voordeel met onze handige tips voor de oplevering van uw huis!

1. Een vaste datum voor de oplevering van uw nieuwbouwhuis

Bij Groothuisbouw combineren we verschillende bouwmethoden. In de basis worden onze woningen traditioneel gebouwd, daarnaast maken we -waar mogelijk – gebruik van prefab elementen. Door onze jarenlange ervaring met de bouw van onze woningtypen hebben wij het bouwproces al ruim voor de bouw tot in detail in beeld. Hierdoor kunnen wij zelfs al voor de start van de bouw een vaste datum stellen voor de oplevering van uw nieuwbouwhuis. Deze zekerheid over de oplevering van uw nieuwbouwhuis geeft u de mogelijkheid om vaste afspraken te maken met bijvoorbeeld keuken- en vloerenleveranciers. Bovendien is het prettig om precies te weten wanneer u uw nieuwe huis kunt betrekken.

2. Bij Groothuisbouw betaalt u bij de oplevering van uw huis

De oplevering van uw huis is bij Groothuisbouw tevens het moment van betalen. Dit geeft u tijdens de bouw maximale financiële zekerheid. En omdat u geen bouwrente hoeft te betalen, bespaart u ook nog eens flink wat geld! Omdat het moment van de oplevering van uw huis al spannend genoeg is, geven wij u vooraf graag optimale zekerheid over de kosten. Voor een goed beeld van de kosten van uw toekomstige woning kunt u terecht op onze website. Hier ziet u de prijzen van al onze woningen. Het enige dat u hoeft te doen is uw eigen huis ontwerpen volgens het stappenplan op de website en onze rekenmodule doet de rest. Zo weet u precies wat u bij de oplevering van uw huis moet betalen. Wilt u het kostenplaatje van uw Groothuisbouw woning persoonlijk bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!

3. De oplevering van uw huis gereed? Wij garanderen uw tevredenheid!

Wij bouwen circa 180 woningen per jaar in heel Nederland. Onze ruime ervaring en de tot in perfectie doordachte bouwproces staan garant voor een nagenoeg foutloze bouw. Heeft de oplevering van uw huis plaatsgevonden en loopt u desondanks toch nog tegen iets aan? Dan lossen wij het graag voor u op. Wij zijn namelijk pas tevreden als u tevreden bent. 

Overtuigd van de voordelen van Groothuisbouw? Check dan ook onze BONUSTIPS voor tijdens de oplevering!

De oplevering van uw huis: tips van Groothuisbouw

Eindelijk is het moment daar: de sleuteloverdracht! Maar waar moet u nu precies op letten bij de oplevering van uw huis? Met deze tips bent u optimaal voorbereid.

 Tip 1: Neem de tijd bij de oplevering. Misschien bent u zó enthousiast dat u bijna vergeet om alles goed in u op te nemen. Voorkom vervelende verrassingen achteraf en loop elke ruimte nog eens extra na. Twijfel niet om eventuele vragen te stellen.

 Tip 2: Bedenk vooraf waar u op wilt letten. Tijdens de oplevering van uw huis bent u misschien zo druk met andere dingen, dat u vergeet waar u extra op wilde letten. Schrijf de aandachtspunten eventueel op een briefje en houd dit bij de hand tijdens de oplevering.

 Tip 3: Neem iemand mee. Het is altijd fijn om een extra paar ogen mee te nemen naar de oplevering van uw huis. U kunt samen overleggen én meteen vol trots uw nieuwe woning laten zien!

Wilt u meer tips over de oplevering van uw huis? Of heeft u andere vragen? Kom eens langs om onze modelwoningen te bekijken en laat u adviseren door een van onze enthousiaste verkoopadviseurs!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!