Wij zijn de bouwers van Groothuisbouw

Groothuisbouw Emmeloord

Het bouwbedrijf dat niets liever doet dan uw persoonlijke woonwensen in vervulling laten gaan. Wij bouwen woningen door heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dat betekent dat u zelf het woningtype van uw keuze selecteert en vervolgens tot in de puntjes bepaalt in welke maatvoering, uitvoering en kleurstelling de woning wordt gebouwd.

Waarom Groothuisbouw?

Kiezen voor een woning van Groothuisbouw betekent kiezen voor zekerheid en een perfect gestroomlijnd bouwproces. Dat is best bijzonder, want een nieuwbouwproject verloopt bijna nooit vlekkeloos.

"Als ik ooit nog eens een woning zou bouwen dan..." is iets wat mensen vaak verzuchten. Jammer, want een huis bouwen doet u meestal maar één keer in uw leven.

Wij bouwen onze woningen al 30 jaar. Dat betekent dat wij het woningtype van uw voorkeur al meerdere keren hebben gebouwd. Hierdoor kunnen wij niet alleen nagenoeg foutloos bouwen, maar ook adviseren als een echte ervaringsdeskundige. Wij zijn zelfs zo overtuigd van onze kwaliteiten dat wij de opleveringsdatum en uw tevredenheid durven te garanderen.

Hoe werken wij?

Bij Groothuisbouw vinden wij het niet nodig om het wiel telkens opnieuw uit te vinden. Daarom bouwen wij al vele jaren vol overtuiging en enthousiasme onze bekende woningtypen. Daarbij blijven we continu innoveren. In de loop der jaren is het aantal woningtypen flink uitgebreid. Bovendien leren we van elke dag en proberen wij dat wat goed is nog beter te maken. Wat onze werkwijze verder kenmerkt? Perfectie, service en hoogstaande kwaliteit! Kom naar Emmeloord en laat u verrassen en inspireren!

Bezoek onze modelwoningen >

Modelwoningen

Zes speciaal voor u
gebouwde modelwoningen.

Bezoek onze modelwoningen

Contact

Wij zijn 

Groothuisbouw

Neem contact op

OPEN HUIS

De kans om te zien

wat wij bouwen

Bezoek een Open Huis