Terug naar overzicht 14 februari 2019

Deze woningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande woningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze woningen er in het echt uitzien!

Onze vrijstaande nieuwbouwwoningen zijn verschillend in uitvoering én uitstraling

Als u uw droomwoning laat bouwen dan is het belangrijk dat deze helemaal aan uw persoonlijke woonwensen voldoet. En omdat die woonwensen voor iedereen anders zijn, kunnen wij onze vrijstaande nieuwbouwwoningen op verschillende manieren uitvoeren. Om u een beter beeld te geven bij de verschillende woningtypen en mogelijkheden van Groothuisbouw geven wij hieronder een aantal voorbeelden van bestaande huizen die we bouwden voor onze opdrachtgevers.

Woningtype GL2

Groothuisbouw bouwt in de basis 14 verschillende woningtypen, die op hun beurt allemaal verschillend uitgevoerd kunnen worden. Zo is iedere woning die wij opleveren uniek. Eén van onze woningtypen is woningtype GL2. Ook bij dit woningtype kunt u kiezen verschillende uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om de woning uit te laten voeren met een gemetselde topgevel óf een kunststof topgevel. Op onderstaande foto’s ziet u voorbeelden van woningen met verschillende uitvoeringen. 

  


 

Naast de keuze uit de verschillende uitvoeringen van deze vrijstaande nieuwbouwwoningen, bepaalt u bij Groothuisbouw ook zelf welke gevelstenen, dakpannen, raamkozijnen én deuren uw woning moet krijgen. Zelfs het type deurbel kiest u zelf! En heeft u de buitenzijde van uw woning helemaal naar smaak uitgevoerd? Dan kunt u ook de binnenzijde van uw woning helemaal naar uw persoonlijke woonwensen inrichten. Zo bepaalt u naast de afmeting en indeling ook alle verwerkte opties voor de binnenzijde helemaal zelf. Op die manier creëert u uw eigen ideale woning die van binnen én buiten helemaal bij u past. Bent u benieuwd hoe úw ideale vrijstaande woning eruitziet? Ga voor een compleet overzicht van al onze woningtypen en de bijbehorende uitvoeringen, afmetingen en indelingen naar onze website. Hier kunt u heel eenvoudig uw eigen huis ontwerpen en meteen de bijbehorende prijs berekenen. Wilt u weten hoe dat werkt? Ook dit leggen wij u graag uit!

Bereken online meteen de prijs van onze nieuwbouwwoningen

Via de knop prijsberekenen op onze website komt u terecht in de online ontwerpmodule, waar u in 7 eenvoudige stappen uw complete nieuwbouwwoning zelf samen kunt stellen. U kiest eerst het woningtype dat het beste bij u past. Deze kunt u vervolgens helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Zo heeft ieder woningtype verschillende afmeting- en indelingsmogelijkheden en kunt u extra opties toevoegen zoals een aangebouwde berging, een dakkapel, serre of erker. Bij iedere stap in het programma verschijnt de bijbehorende prijs van onze nieuwbouwwoningen in beeld. Na afloop kunt u de prijsberekening en offerte van uw ideale woning direct downloaden. Bent u benieuwd welke opties nog meer tot de mogelijkheden horen of wilt u de prijs van onze nieuwbouwwoningen liever persoonlijk bespreken? Maak een afspraak op ons kantoor in Emmeloord; onze adviseurs helpen u graag om uw droomwoning te realiseren!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!