Terug naar overzicht 14 februari 2019

Deze woningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande woningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze woningen er in het echt uitzien!

Onze vrijstaande nieuwbouwwoningen zijn verschillend in uitvoering én uitstraling

Als u uw droomwoning laat bouwen dan is het belangrijk dat deze helemaal aan uw persoonlijke woonwensen voldoet. En omdat die woonwensen voor iedereen anders zijn, kunnen wij onze vrijstaande nieuwbouwwoningen op verschillende manieren uitvoeren. Om u een beter beeld te geven bij de verschillende woningtypen en mogelijkheden van Groothuisbouw geven wij hieronder een aantal voorbeelden van bestaande huizen die we bouwden voor onze opdrachtgevers.

Woningtype GL2

Groothuisbouw bouwt in de basis 14 verschillende woningtypen, die op hun beurt allemaal verschillend uitgevoerd kunnen worden. Zo is iedere woning die wij opleveren uniek. Eén van onze woningtypen is woningtype GL2. Ook bij dit woningtype kunt u kiezen verschillende uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om de woning uit te laten voeren met een gemetselde topgevel óf een kunststof topgevel. Op onderstaande foto’s ziet u voorbeelden van woningen met verschillende uitvoeringen. 

  


 

Naast de keuze uit de verschillende uitvoeringen van deze vrijstaande nieuwbouwwoningen, bepaalt u bij Groothuisbouw ook zelf welke gevelstenen, dakpannen, raamkozijnen én deuren uw woning moet krijgen. Zelfs het type deurbel kiest u zelf! En heeft u de buitenzijde van uw woning helemaal naar smaak uitgevoerd? Dan kunt u ook de binnenzijde van uw woning helemaal naar uw persoonlijke woonwensen inrichten. Zo bepaalt u naast de afmeting en indeling ook alle verwerkte opties voor de binnenzijde helemaal zelf. Op die manier creëert u uw eigen ideale woning die van binnen én buiten helemaal bij u past. Bent u benieuwd hoe úw ideale vrijstaande woning eruitziet? Ga voor een compleet overzicht van al onze woningtypen en de bijbehorende uitvoeringen, afmetingen en indelingen naar onze website. Hier kunt u heel eenvoudig uw eigen huis ontwerpen en meteen de bijbehorende prijs berekenen. Wilt u weten hoe dat werkt? Ook dit leggen wij u graag uit!

Bereken online meteen de prijs van onze nieuwbouwwoningen

Via de knop prijsberekenen op onze website komt u terecht in de online ontwerpmodule, waar u in 7 eenvoudige stappen uw complete nieuwbouwwoning zelf samen kunt stellen. U kiest eerst het woningtype dat het beste bij u past. Deze kunt u vervolgens helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Zo heeft ieder woningtype verschillende afmeting- en indelingsmogelijkheden en kunt u extra opties toevoegen zoals een aangebouwde berging, een dakkapel, serre of erker. Bij iedere stap in het programma verschijnt de bijbehorende prijs van onze nieuwbouwwoningen in beeld. Na afloop kunt u de prijsberekening en offerte van uw ideale woning direct downloaden. Bent u benieuwd welke opties nog meer tot de mogelijkheden horen of wilt u de prijs van onze nieuwbouwwoningen liever persoonlijk bespreken? Maak een afspraak op ons kantoor in Emmeloord; onze adviseurs helpen u graag om uw droomwoning te realiseren!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.