Terug naar overzicht 21 februari 2019

Een landelijke woning bouwen? Lees er alles over.

Welke bouwstijl kiest u bij het bouwen van uw vrijstaande woning? Gaat u voor klassiek, modern of landelijk? Als u op zoek bent naar rust en ruimte dan spreekt de landelijke stijl u waarschijnlijk het meeste aan. Lees in deze blog wat de voordelen zijn van een landelijke woning bouwen met Groothuisbouw.

Een landelijke woning bouwen met Groothuisbouw? Dit kunt u verwachten...

Een landelijke woning bouwen is een droom voor veel mensen en meestal doet u dit maar een keer in uw leven. U kiest bewust voor een royale vrijstaande woning in een natuurlijke sfeer. Natuurlijk wilt u dat de bouw van uw landelijke woning tot in detail geregeld is. Daarom wilt u een bouwbedrijf waar u letterlijk en figuurlijk op kunt bouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van vrijstaande woningen profiteert u bij Groothuisbouw van een perfect gestroomlijnd bouwproces. Een vrijstaande woning van Groothuisbouw is op traditionele wijze gebouwd; in ons bouwproces maken wij gebruik van de voordelen van prefab. Hierdoor kunnen wij efficiënt én solide bouwen. Daarnaast werken wij met een vaste – gegarandeerde – opleverdatum en hoeft u de woning pas achteraf te betalen. Zo zorgen wij ervoor dat een landelijk huis bouwen niet alleen een prachtig eindresultaat oplevert, maar ook een plezierige bouwtijd!

Voordelen van een landelijke woning bouwen met Groothuisbouw:

        Zelf uw ideale landelijke woning samenstellen
        Traditioneel gebouwd, met de voordelen van prefab
        Gegarandeerde opleverdatum
        Zelf online prijs berekenen
        Betalen bij oplevering!
 

Onze landelijke woningen: voorbeelden en inspiratie

Misschien weet u nog niet precies hoe uw landelijke woning eruit moet gaan zien en bent u op zoek naar inspiratie. Op onze website kunt u alvast een aantal landelijke woningen en voorbeelden bekijken. Ook kunt u zelf met behulp van onze ontwerptool uw eigen landelijke woning samenstellen. In een paar klikken kunt u uw eigen huis ontwerpen. U kiest hierbij eerst de basis van uw woning uit, vervolgens kunt u de woning helemaal aan uw eigen woonwensen aanpassen. Wilt u een dubbele dakkapel of heeft u liever een andere indeling? Er zijn veel mogelijkheden bespreekbaar. Benieuwd naar onze landelijke woningen en voorbeelden van de andere woningtypen van Groothuisbouw? Klik hier om ons huizenboek boordevol woninginspiratie aan te vragen. 

Openheid en transparantie bij Groothuisbouw

Een landelijk huis bouwen met Groothuisbouw biedt veel voordelen. Eén belangrijk voordeel is bijvoorbeeld de openheid over het financiële plaatje. Duidelijke afspraken zijn voor ons erg belangrijk. Daarom kunt u op onze website alle prijzen van onze woningen alvast bekijken. Wilt u graag weten wat een landelijk huis bouwen met Groothuisbouw kost? Klik op prijs berekenen en ga direct aan de slag met uw ideale woning. Nadat u uw woning volledig hebt samengesteld verschijnt de bijbehorende prijs in beeld. Zo weet u al voor de start van de bouw precies waar u financieel aan toe bent. Een landelijke woning van Groothuisbouw is dus niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens een feestje om te bouwen! Wij horen graag hoe uw droomwoning eruit ziet!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.