Terug naar overzicht 27 augustus 2018

Stijlvol klassiek, landelijk of modern: dít maakt de bouwstijlen van Groothuisbouw zo bijzonder!

Een eigen woning laten bouwen is een bijzonder project. In tegenstelling tot een bestaand huis waarin u alleen de inrichting zelf kunt bepalen, kunt u een nieuwbouw woning van A tot Z helemaal in uw eigen stijl laten bouwen. Maar welke bouwstijlen zijn er eigenlijk en welke past bij u? Gaat u voor landelijk en klassiek, of juist voor strak en modern? Met de bouwstijlen van Groothuisbouw kunt u veel kanten op. Daarnaast bepaalt u ook de indeling en afmeting helemaal zelf. Zo voelt u zich straks helemaal thuis in uw eigen woning!

Gaat u voor klassiek of modern? Déze bouwstijlen staan als een huis!

Een nieuw huis kan in verschillende bouwstijlen worden gebouwd. Als u op zoek bent naar bouwstijlen voor uw huis is het belangrijk om hier eerst goed over na te denken. De stijl bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer die de woning uitstraalt én of u er zich straks thuis zult voelen. Een klassieke woning heeft bijvoorbeeld een compleet ander karakter dan een strakke villa. Maar welke bouwstijl past het beste bij u? Heeft u een klassieke smaak? Dan is de elegantie van een Notariswoning of een Herenhuis misschien iets voor u. Deze bouwstijlen vindt u terug in onze woningtypen GL3 en GH2. Houdt u meer van modern? Dan is een Stadsvilla wellicht iets voor u. Kijk dan eens naar ons woningtype GH1. Wilt u verschillende bouwstijlen in uw huis laten terugkomen? Ook dat kan bij Groothuisbouw. Zo kan woningtype GH2, ons Herenhuis, gebouwd worden in een klassieke of een moderne uitvoering. Informeer gerust naar de mogelijkheden; wij denken graag met u mee. Misschien vindt u het lastig om een keuze te maken, omdat er zoveel verschillende bouwstijlen bestaan. Bij Groothuisbouw willen we u graag helpen de juiste keuze te maken. Bent u benieuwd naar de hierboven beschreven woningtypen? Vraag dan ons huizenboek aan, dit staat boordevol informatie en inspiratie over de verschillende bouwstijlen van Groothuisbouw.

Naast onze bekende bouwstijlen is nog veel meer mogelijk!

Spreken meerdere bouwstijlen u aan en vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan eens een kijkje bij onze schetsontwerpen. De bouwstijlen van deze woningen variëren van landelijk en warm tot modern en strak. In de schetsontwerpen worden elementen uit verschillende bouwstijlen met elkaar gecombineerd in één woning. Daarnaast zijn aan ieder ontwerp unieke elementen, materialen of opvallende details toegevoegd om u een nog breder beeld te geven van de mogelijkheden. En ook voor deze woningen van Groothuisbouw geldt, dat ze volledig zijn aan te passen aan uw eigen woonwensen. Wilt u de indeling wijzigen of heeft u liever een geheel eigen indeling? Wij adviseren u graag. Ook is het bij een aantal van deze woningen mogelijk om te kiezen voor een rieten kap in plaats van dakpannen. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

Ervaar de bouwstijlen van Groothuisbouw in het echt!

Alle bouwstijlen van Groothuisbouw worden met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap bedacht en uitgevoerd. Dus welke bouwstijl u ook kiest, bij Groothuisbouw bent u altijd verzekert van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een degelijk bouwbedrijf. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van huizen volgens traditionele bouw. Bent u benieuwd naar ons aanbod? In ons huizenboek en op de website kunt u alle bouwstijlen van Groothuisbouw bekijken. Maar een woning op afstand beoordelen kan moeilijk zijn. Als u twijfelt en de sfeer van een Groothuisbouw woning eens in het echt wilt ervaren, dan kan dat ook! Naast ons kantoor in Emmeloord hebben wij 3 modelwoningen gebouwd. En in de nieuwbouwwijk Emmelhage staan nog eens 2 modelwoningen om te bezichtigen. Hier kunt u de sfeer en ruimte van onze woningen rustig op u in laten werken. Kom gerust eens langs!

Bekijk onze woningtypen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.