Terug naar overzicht 5 januari 2021

Altijd op de hoogte met de Groothuisbouwapp

De bouw van uw woning is altijd een spannend traject. Het liefst volgt u het hele proces op de voet. Zijn de vergunningen al binnen? Wordt de eerste steen al bijna gelegd? Bij Groothuisbouw kunt u al deze stappen van dichtbij volgen. En u ontdekt meteen wat er gaandeweg van ú verwacht wordt. Gewoon, via één handige app op uw smartphone.

Maak kennis met de Groothuisbouwapp

Vanaf het moment dat u de handtekening onder de aanneemovereenkomst zet, krijgt u toegang tot onze eigen ‘Groothuisbouwapp’. Met behulp van deze app kunt u de complete voortgang van de bouw volgen via het dashboard. In dit dashboard ziet u ook wanneer er iets van ú verwacht wordt, zoals:

  • De datum waarop u de keukentekening moet aanleveren; hiervoor ontvangt u ook een push notificatie als reminder.
     
  • De datum waarop we een afspraak willen maken voor een afrondingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we samen de opties van de woning doornemen en definitief maken.

En het leuke is: de app laat in één oogopslag zien hoe het ervoor staat met de vordering van uw project. Staat de stand op 80%? Dan weet u dat het niet lang meer duurt voordat uw woonwens werkelijkheid is. Dat is nog eens een leuke manier van aftellen!

Goed voorbereid

De app biedt ook de mogelijkheid om de verschillende opties voor de woning digitaal door te nemen. Dit is met name handig ter voorbereiding op het afrondingsgesprek. Zo heeft u alvast tijd gehad om na te denken over de verschillende mogelijkheden en gaat u goed voorbereid richting Emmeloord.

Complete voortgang in beeld

Vanaf de start van de bouw is de gehele bouwplanning inzichtelijk. U kunt onder andere zien op welke dag, welke activiteit gepland staat, denk bijvoorbeeld aan het moment waarop de woning wordt opgebouwd en op welke dagen de metselaar aanwezig is. Kortom: met de app heeft u als opdrachtgever echt de gehele voortgang van het project in beeld, van het voortraject tot de bouw en zelfs de service achteraf.

Wilt u de bouw van uw woning op de voet volgen? Kies dan voor Groothuisbouw en volg het gehele traject via de Groothuisbouwapp. Zet vandaag nog de eerste stap en maak een afspraak om uw woondromen te bespreken.

Afspraak maken >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.