Terug naar overzicht 5 januari 2021

Altijd op de hoogte met de Groothuisbouwapp

De bouw van uw woning is altijd een spannend traject. Het liefst volgt u het hele proces op de voet. Zijn de vergunningen al binnen? Wordt de eerste steen al bijna gelegd? Bij Groothuisbouw kunt u al deze stappen van dichtbij volgen. En u ontdekt meteen wat er gaandeweg van ú verwacht wordt. Gewoon, via één handige app op uw smartphone.

Maak kennis met de Groothuisbouwapp

Vanaf het moment dat u de handtekening onder de aanneemovereenkomst zet, krijgt u toegang tot onze eigen ‘Groothuisbouwapp’. Met behulp van deze app kunt u de complete voortgang van de bouw volgen via het dashboard. In dit dashboard ziet u ook wanneer er iets van ú verwacht wordt, zoals:

  • De datum waarop u de keukentekening moet aanleveren; hiervoor ontvangt u ook een push notificatie als reminder.
     
  • De datum waarop we een afspraak willen maken voor een afrondingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we samen de opties van de woning doornemen en definitief maken.

En het leuke is: de app laat in één oogopslag zien hoe het ervoor staat met de vordering van uw project. Staat de stand op 80%? Dan weet u dat het niet lang meer duurt voordat uw woonwens werkelijkheid is. Dat is nog eens een leuke manier van aftellen!

Goed voorbereid

De app biedt ook de mogelijkheid om de verschillende opties voor de woning digitaal door te nemen. Dit is met name handig ter voorbereiding op het afrondingsgesprek. Zo heeft u alvast tijd gehad om na te denken over de verschillende mogelijkheden en gaat u goed voorbereid richting Emmeloord.

Complete voortgang in beeld

Vanaf de start van de bouw is de gehele bouwplanning inzichtelijk. U kunt onder andere zien op welke dag, welke activiteit gepland staat, denk bijvoorbeeld aan het moment waarop de woning wordt opgebouwd en op welke dagen de metselaar aanwezig is. Kortom: met de app heeft u als opdrachtgever echt de gehele voortgang van het project in beeld, van het voortraject tot de bouw en zelfs de service achteraf.

Wilt u de bouw van uw woning op de voet volgen? Kies dan voor Groothuisbouw en volg het gehele traject via de Groothuisbouwapp. Zet vandaag nog de eerste stap en maak een afspraak om uw woondromen te bespreken.

Afspraak maken >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!